Úvod /

Magazín /

ČERVENÉ PENĚŽENKY /

ČERVENÉ PENĚŽENKY

10.09.2017

Červené peněženky jasně vedou.

Tipli byste si, která barva peněženek vítězí v oblíbenosti? Ten, kdo tipuje klasickou černou, je vedle jak ta jedle. Jednoznačně nejoblíbenější je totiž červená peněženka. A důvodem kupodivu není jenom módní hit či obliba této výrazné barvy. Červená je totiž i výrazem aktivity a životní síly. Zároveň znamená touhu po silných zážitcích a úspěchu.

 

3 DŮVODY PROČ SI VYBRAT ČERVENOU PENĚŽENKU

Váháte, jakou zvolit barvu peněženky?
Pojďte se podívat na důvody, proč by to měla být právě červená...

  • červená je barvou lásky, kterou ženy podvědomě vyhledávají
  • působí luxusním dojmem
  • červená peněženka přitahuje energii peněz

 

ČERVENÁ PENĚŽENKA NOSÍ ŠTĚSTÍ

Po červené peněžence většinou sáhnou dámy, které chtějí působit elegantně, výrazně a přitom stylově. Ty pověrčivé už jistě slyšely o lidové moudrosti vycházející z učení feng shui, podle které červené peněženky nosí štěstí a drží se v nich peníze. Učení dále praví, že nejvhodnějším materiálem pro jejich výrobu je ten přírodní. Živá energie totiž silně přitahuje peníze a celkově příznivě ovlivňuje finance.

 

DÁMSKÁ KOŽENÁ ČERVENÁ PENĚŽENKA Z HOVĚZÍ USNĚ

To všechno ví i značka Hajn, která do své nabídky zařadila i dámskou koženou peněženku červenou vyrobenou z kvalitní hovězí usně. Vybrat si můžete ze dvou velikostí – střední a větší. Rovněž nabízí dva odstíny – jasně červenou a vínovou.

 

ČERVENÁ JE OBLÍBENÁ I U PÁNŮ

Ovšem firma Hajn nezapomíná ani na pány, u kterých se červená peněženka rovněž těší velké oblibě. Tato barva totiž už dávno není považována jenom za ženskou a běžně a rádi ji nosí i oni. Prohlédnout si je můžete zde.

Jestli si vás červená peněženka dostala, posuďte sami. Pokud jste zjistili, že ji nutně potřebujete, můžete se podívat i na červené kabelky, díky kterým budete krásně ladit.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: