Úvod /

Magazín /

KASÍRKY NEJEN PRO ČÍŠNÍKY /

KASÍRKY NEJEN PRO ČÍŠNÍKY

25.02.2018

Čísnická tobolka je dobrým pomocníkem při vykonávání různých profesí.

Přestože dnešní technická doba přeje spíše elektronickým platbám, které jsou stále oblíbenější, stále jsou místa a situace, které si vyžadují platby v hotovosti. Své o tom vědí mimo jiné také taxikáři, řidiči autobusů či kurýři. A právě pro ně zařadila rodinná firma Hajn do své nabídky také koženou kasírku nejen pro řidiče.

 

PENĚŽENKA KASÍRKA OD HAJNU VYDRŽÍ

Každému takovému řidiči projde za celý den rukama docela velké množství peněz, navíc musí mít i velkou zálohu na vrácení drobných. A na to obyčejná, byť velká, peněženka nestačí. Řidiči zkrátka peněženku, takzvanou kasírku, opravdu potřebují.

Kasírky pro pány

Kasírky pro dámy

Peněženka kasírka je ze všech nejvíce namáhána. A firma Hajn to moc dobře ví, proto je vyrobena z velice kvalitní hovězí usně, která vydrží i opravdu časté používání. Takže nemusíte mít obavy, že by se vám brzy rozpadla. Navíc častým používáním získá kůže krásnou patinu.

 

KOŽENÁ KASÍRKA PRO ŘIDIČE I ŘIDIČKY

Koženou kasírku pro řidiče nabízíme jak v dámské, tak i v pánské variantě. Pánské jsou zcela černé, dámské mají decentní ozdobné prvky v bílé nebo v červené. Barevně jsme se u těchto peněženek moc neodvázali, protože - a jistě s námi budete souhlasit - není potřeba, aby zbytečně přitahovaly nechtěnou pozornost zlodějů.

Díky vlastní výrobě flexibilně reagujeme na přání a pořadavky zákazníků. Chcete do kůže vyrazit logo dopravce či firmy? Vytvořit peněženku ve firemních barvách? Dejte nám vědět o vašich představách a připravíme pro vás kasírku na míru.

 

KASÍRKU DOPLNÍ POUZDRO

Pokud byste chtěli svou kasírku vyladit k dokonalosti, nabízíme k ní také pouzdro s šikovnými kapsičkami. V místech, kde je předpoklad velkého namáhání je pouzdro na kasírku vyztuženo dvojitou vrstvou usně a dvakrát prošité. Rovněž je opatřeno dvěma otvory, které umožňují zabezpečení proti odcizení.

 

PRAKTICKOU KASÍRKU POTŘEBUJÍ I DALŠÍ POVOLÁNÍ

Ovšem řidiči nejsou jediní, kteří tuto velkou a přehlednou peněženku potřebují. Zde si můžete přečíst článek o kasírkách pro číšníky nebo se dozvědět, jak vlastně slovo „kasírka“ vzniklo.

V případě, že máte nějaké dotazy nebo potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi pomůžeme.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: