Úvod /

Magazín /

POUZDRA NA KLÍČE /

POUZDRA NA KLÍČE

09.01.2018

Kožená klíčenka má co nabídnout.

Sháníte pořád klíče? Zaboha je nemůžete najít v přeplněné kabelce, když zrovna nejvíc spěcháte nebo máte plné ruce? Bydlí u vás doma skřítek, který vám je vždycky někde schová? Tyto nepříjemné situace vám může výrazně omezit koupě kožené klíčenky od Hajnu.

 

5. DŮVODŮ, PROČ POTŘEBUJETE KOŽENOU KLÍČENKU

Řeknete si: „Taková zbytečnost, kterou nosila možná kdysi moje babička. To nepotřebuju.“ Ale než tu myšlenku zavrhnete, připomeneme si 5 důvodů, proč je kožená klíčenka od Hajnu parádní vychytávka, která vám v mnohém usnadní život.

 

1.Hledání
Pokud nemůžete najít klíče, s klíčenkou je najdete snáze. Je totiž větší, takže se lépe hledá, a tak snadno někam nezapadne. I v kabelce ji nahmatáte snadněji.

2. Zábava
Zejména rodiče malých dětí mohou považovat klíčenku téměř za spásu. Každá máma nebo táta znají situace, kdy se dítě třeba v krámě nebo u lékaře nudí, brečí či vzteká. Zkuste mu dát do rukou klíčenku a uvidíte, že se krásně zabaví.

3. Praktický doplněk
Kožená klíčenka od Hajnu je také skvělým designovým doplňkem, do kterého lze klíče schovat, takže vám nepoškrábou třeba telefon.

4. Drobnosti
Nechce se vám s sebou tahat kabelka? Kožená klíčenka může sloužit i jako taková mini kabelka, do které schováte pár drobností.

5. Tip na dárek
Kožená klíčenka od Hajnu je také dobrým tipem na malý, stylový i praktický dárek, který každého jistě potěší a vy za něj neutratíte balík.

Chci klíčenku z e-shop.

 

KOŽENÉ KLÍČENKY Z KVALITNÍ HOVĚZÍ USNĚ

Všechny kožené klíčenky od firmy Hajn jsou vyrobené z kvalitní měkké hovězí usně a uzavíratelné na zip. Obsahují vždy hlavní přihrádku a kožené poutko s kovovým kroužkem na klíče. Některé modely mají také na předním díle zipovou kapsičku. Každý si z naší nabídky vybere tu pravou pro sebe.

 

POTŘEBUJETE KLÍČENKU SE JMÉNEM?

Pokud byste chtěli klíčenku se jménem nebo potřebovali poradit s jejím výběrem, stačí nás kontaktovat nebo navštivte jednu z našich kamenných prodejen.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: