Úvod /

Magazín /

KABELY PRO PÁNY /

KABELY PRO PÁNY

28.08.2017

I pánské kabely mohou být ozdobou muže.

Když se řekne kabelka, každý ví, že je to esteticky vyhlížející „taška“ na všelijaké ženské nezbytnosti. Málokdo si ji spojí s muži. Ovšem v dnešní době, ve které se hranice mezi tím, co je mužské a ženské stírají, není vůbec neobvyklé potkat muže s pánskou kabelkou.

 

PÁNSKÁ KABELKA JE VÝHROU NEJEN PRO MUŽE

Pánská kabelka je stále oblíbenější. Už dávno totiž neplatí, že muži s sebou nosí jenom peněženku, mobil a klíče, které nastrkají do kapes, které pak mají ošklivě vyboulené, a navíc se většinou od té zátěže protrhnou.

A jejich drahé polovičky také zrovna neskáčou radostí do stropu, když si pánové všechno nacpou k nim do kabelky, už tak narvané k prasknutí, která pak připomíná zavazadlo na víkendový pobyt.

A vrcholem je, když jim pak ještě odmítají pomoct s jejich nošením, protože přece nebudou chodit s dámskou kabelkou.

 

PÁNSKÉ KABELKY PŘES RAMENO VEDOU

I v případě, že někam vyjdou sami, nastává problém, kam s tím vším. Proto se nejoblíbenějším doplňkem staly pánské kabelky přes rameno, ve kterých se muži cítí nejlépe, protože méně připomínají klasické ženské kabelky.

A právě pro tyto pány je zařadila rodinná firma Hajn do své nabídky. Vybrat si můžete například tady.

 

CO MOŽNÁ O PÁNSKÝCH KOŽENÝCH KABELKÁCH NEVÍTE

Pánské kožené kabelky jsou opatřeny nastavitelným posuvným řemenem, které lze nosit jak přes rameno, tak i klasicky. Na jejich výrobu byla použita kvalitní hladká hovězí kůže. Ta patří mezi nejoblíbenější a Hajn z tohoto materiálu připravuje výrobky především pro kolekci Elegant a Diplomat. Barevné odstíny jsou vytvářené technikou tamponování a v místech, kde je kůže přirozeně mastnější, vznikají efektivní mapy.

 
PÁNSKÉ KOŽENÉ KABELKY JSOU IN
 
Takže, pánové, z naší široké nabídky si určitě i vy vyberete svou pánskou koženou kabelku, ve které budete mít své věci uložené při sobě, a ještě navíc budete vypadat stylově. Kožená móda Hajn je pro všechny, kteří se chtějí nechat obklopit originalitou a přírodními materiály zpracovanými v nejvyšší kvalitě. 

Potřebujete poradit s výběrem? Navštivte kamenné prodejny Hajn nebo nás neváhejte kontaktovat.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: