Úvod /

Magazín /

ČÍŠNICKÉ VELKÉ PENĚŽENKY /

ČÍŠNICKÉ VELKÉ PENĚŽENKY

21.06.2018

Velká peněženka je pro číšníky nutností.

Naprostou samozřejmostí pro číšníky je peněženka zvaná kasírka. Jen díky ní můžou mít volné ruce na práci a zároveň možnost manipulovat s penězi. A když už si ji máte kupovat, určitě sáhněte po takové, která vám bude sloužit dlouhá léta. Přesně taková je totiž kasírka od české rodinné firmy Hajn.

 

PENĚŽENKA PRO ČÍŠNÍKY JE KVALITNÍ S VELKÝM MNOŽSTVÍM KAPES

Peněženku pro číšníky nabízíme vyhotovenou z kvalitní hovězí kůže. Díky její robustnosti vám ji nikdo jen tak nestrhne, zároveň však pojme i mnoho drobných mincí nebo elektronickou pokladnu. Kasírky od Hajnu se vyznačují vysokou kvalitou zpracování s velkým množstvím kapes, do nichž lze snadno roztřídit všechny bankovky. Zvolit si můžete hned ze dvou variant uspořádání.

Varianta A má sedm přihrádek na bankovky, dvě zipové kapsy na mince, tři přihrádky na vizitky nebo kredity a jednu průhlednou slídovou kapsu. Varianta B pak nabízí sedm přihrádek na bankovky, jednu klopnovou kapsu na mince a jednu průhlednou slídovou kapsu.

Dámské kasírky v e-shopu

Pánské kasírky v e-shopu

 

ČÍŠNICKOU PENĚŽENKU DOPLNÍ POUZDRO

K vybrané číšnické peněžence si navíc můžete dokoupit také kožené pouzdro. To je rovněž vyrobeno z pravé hověziny. Na předním díle najdete kapsičku na účtenky, přičemž na obou stranách jsou poutka na tužky a zapalovač.

V místech s předpokladem velkého namáhání je pouzdro vyztuženo dvojitou vrstvou a dvakrát prošité. Také je opatřeno dvěma otvory umožňujícími zabezpečení kasírky proti odcizení.

 

4 DŮVODY PROČ VYBRAT ČÍŠNICKOU PENĚŽENKU OD HAJNŮ:

• číšnická peněženka je vyrobena z kvalitní hovězí usně

• elegantní provedení

• vysoká odolnost materiálu

• možnost dokoupení pouzdra ve stejném designu

 

PENĚŽENKA PRO ČÍŠNÍKY MŮŽE MÍT I VAŠE LOGO

Peněženku pro číšníky koupíte na našem e-shopu nebo v našich kamenné prodejně v Pardubicích. V případě, že byste měli rádi kasírku například s logem vaší restaurace, neváhejte nás kontaktovat.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: