Úvod /

Magazín /

VELKÉ KABELY /

VELKÉ KABELY

31.05.2017

Velké kabely mají široké využití.

Velké kabelky jsou nejen in a krásné, ale především také praktické a elegantní. Pohodlně do nich poskládáte vše potřebné do práce i na schůzku. Hodí se do společnosti, k pochůzkám i cestování na jednu noc. Prohlédněte si celou nabídku Hajn a vyberte si tu pravou! 

 

VELKÉ DÁMSKÉ KABELKY NA PÁRTY I CESTOVÁNÍ

Velké kabelky se hodí (snad krom plesu a společenských akcí) na každou příležitost. Oceníte je při běžném nošení, kdy do nich ukryjete drobný nákup. Oblíbené jsou také při služebních cestách nebo při cestování na jednu noc, protože v sobě ukryjí všechny potřebné věci. Výbornou zkušenost s nimi mají také maminky s malými dětmi, které mají rády šmrnc a zároveň potřebují mít po ruce nezbytnosti pro svého drobečka.


NEZAPOMEŇTE
 
To, že je kabelka velká a hodně se do ní vejde ještě neznamená, že hodně unese. Přestože je kůže velice odolná a vydržela by větší zátěž, doporučujeme kabelku zatížit maximálně 2 – 3 kg. Nejenže díky tomu zvýšíte její životnost, ale nebudete si také namáhat jednostranně záda (při větší zátěži ocení vaše záda spíše elegantní batoh).

 

HITEM JE VELKÁ ČERNÁ KABELKA Z KŮŽE

O tom, že jsou černé kabelky evergreenem, jsme vám již říkali. A pokud se nadčasová černá spojí s praktickým střihem, vznikne velká kabelka, která vám bude dělat parádu na každém kroku a do které ukryjete nejen nezbytné věci, které patří do kabelky (peněženka, mobil, klíče, kapesník, brýle, drobná kosmetika...), ale i šikovný deštník, malý notebook, oblíbenou knížku nebo v letních dnech lahev s vodou.

 

KRÁSNÁ, PRAKTICKÁ I POHODLNÁ

Velké kabelky pocházejí z dílny Hajn, proto se můžete spolehnout nejen na krásu italské kůže a perfektní ruční zpracování, ale i pohodlný střih. Kabelku můžete nosit jak přes rameno, tak i crossbody (tzv. „na pošťáka“), což oceníte především při delších pochůzkách.


UDĚLEJTE SI RADOST
 
Jak je známo, kabelek není nikdy dost. Už máte ve svém šatníku nějakou objemnější? Pokud ne, navštivte e-shop nebo kamenné prodejny, kde si určitě vyberete. Chcete potěšit maminku, dceru, babičku či kamarádku a nevíte, kterou vybrat? Darujte dárkový poukaz a obdarovaná si model vybere sama. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: