Úvod /

Magazín /

KOSMETICKÉ TAŠTIČKY /

KOSMETICKÉ TAŠTIČKY

01.03.2020

Kožené kosmetické taštičky nebude chtít dát z ruky.

VŠESTRANÉ POUŽITÍ KOSMETICKÉ TAŠTIČKY

Hýčkejte se! Obklopte se příjemnými materiály a originálními doplňky při každé příležitosti. Kožená kabelka a peněženka je u mnoha žen standardem. Co si ale zpříjemnit i takové chvilky, jako je každodenní líčení? S koženou kosmetickou taštičkou budou vaše chvilky u zrcadla ještě příjemnější

Kožená kosmetická taštička má velkou výhodu ve svém elegantním vzhledu. Díky tomu do ní schováte nejen svoji kosmetiku, ale můžete ji nosit i na veřejnosti. Tuto taštičku můžete využít na ukrytí nezbytností, když vyrazíte na pracovní schůzku. Elegantně do ní schováte psací potřeby, telefon, klíče od kanceláře a další věci, které potřebujete mít u sebe a nehodí se je mít po kapsách.

Díky ručnímu šití klademe důraz na každý detail, proto se nemusíte obávat, vzít si koženou taštičku na společenské setkání místo tradičního psaníčka. Na večeři k saku nebo do divadla vám tento doplněk udělá skvělou službu.

 

Chci koženou taštičku

 

5 DŮVODŮ PROČ JE MUSÍTE MÍT

  • Vyrobeno s láskou v České republice
  • Elegantní a pečlivé provedení do nejmenších detailů
  • Praktické a mnohostranné využití pro různé příležitosti
  • Kvalitní kůže je příjemná na dotek a taštička bude krásná mnoho let
  • Skvěle ladí s kabelkami a peněženkami Hajn

 

KOŽENÉ VÝROBKY BOJUJÍ PROTI KONZUMNÍMU ZPŮSOBU ŽIVOTA

Současný trh je tak veliký, že nelze dohlédnou z jednoho konce na druhý. Je to sice řečeno s nadsázkou, ale člověk si může prakticky kdykoliv pořídit cokoliv. Je proto důležité s rozvahou vybírat nejen to, co potřebujeme, ale také brát ohled na to, jakou životnost od výrobku očekáváme a v neposlední řadě zvážit také dopad výroby a dovozu výrobku v souvislosti s životním prostředím.

Můžete si samozřejmě vybrat z nepřeberného množství textilních a plastových kosmetických taštiček, kabelek z polyesteru a peněženek z umělé kůže, která se většinou už po roce častého užívání začne odlupovat. Životnost těchto materiálů, a především příjemnost na dotek, může jen těžko konkurovat tradiční hovězí kůži. Kožené a ručně šité výrobky mají sice vyšší cenu, ale získáte za ni originální a nadčasový kousek, který budete rádi používat mnoho let. Kůže je na dotek nejen příjemná, ale také velmi odolná a každodenní používání ji dodává jedinečnou patinu.

 

HAJN - STAČÍ JEN POHLED A NEODOLÁTE

Nechte se učarovat jedinečnou koženou galanterií Hajn v e-shopu a v kamenných prodejnách. Máte-li speciální přání například v podobě monogramu, neváhejte nás kontaktovat a splníme vše, co bude v našich silách. Pokud chcete udělat radost někomu blízkému, ale nejste si jisti výběrem, starosti vám ušetří darování poukazu.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: