Úvod /

Magazín /

DESIGNOVÉ KABELKY /

DESIGNOVÉ KABELKY

10.04.2019

Blýskněte se s novou designovou kabelkou.

Chystáte se na významnou událost nebo toužíte po nové kabelce pro každodenní nošení? Baví vás být trendy a svá? Dejte to světu najevo prostřednictvím originální designové kabelky. Každá žena je výjimečná a zaslouží si to nejlepší!

 

ČESKE DESIGNOVÉ KABELKY OD FIRMY HAJN

Vsaďte na českou kvalitu firmy s tradicí. Značkové kabelky Hajn přináší záruku spokojenosti.

 

PROČ SI VYBRAT NOVOU DESIGNOVOU KABELKU U NÁS?

  • jsme rodinná firma, která dělá svou práci srdcem
  • záleží nám na spokojenosti našich zákazníků, a proto jsou všechny naše doplňky vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů
  • všechny naše výrobky jsou dotažené do nejmenších detailů
  • nabízíme pestrou nabídku různých kolekcí, velikostí i barev
  • vybírat můžete v našich příjemných kamenných prodejnách nebo z domova prostřednictvím našeho internetového obchodu


Firma Hajn

 

VYBERTE SI TU PRAVOU DESIGNOVOU KABELKU PRO VÁS

Nabízíme designové kabelky pro každou příležitost. Na našem moderním e – shopu najdete pomocí filtrů rychle a snadno takovou designovou kabelku, o jaké už dlouho sníte. Všechny naše originální doplňky jsou vyrobeny z pravé kůže a jsou navrženy tak, aby splnily nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vybírejte z široké škály barevných provedení i velikostí. Nabízíme několik kolekcí dle vašeho stylu:

 

ŘADA  ART

Nebojte se vystoupit z davu! Díky propojení dvou uměleckých technik – grafiky a malby získáte jedinečnou designovou kabelku, která se prodává v limitovaných sériích.

 

ŘADA LUXURY

Pochlubte se s novou designovou kabelkou z této výjimečné kolekce, na jejíž výrobu jsou používány prvotřídní ušně Hermes. Tato lisovaná a ručně malovaná kůže s plastickým vzhledem vám přinese originální kabelku, která se vyrábí v omezeném počtu kusů.

 

ŘADA ELEGANCE

V této oblíbené kolekci najdete designové kabelky pro každou příležitost. Slaďte svou novou designovou kabelku z této kolekce s dalšími koženými doplňky, jako jsou peněženky, opasky, klíčenky či pouzdra. Výsledný efekt tak bude dokonalý.

 

ŘADA CLASSIC

Buďte styloví i na cestě do práce! Tato kolekce cílí především na manažerskou módu. Na své si tu přijdou i pánové. Kvalita a jednoduché linie potěší každého vyznavače jednoduchosti a elegance.

 

ŘADA SPORT

Výrobky z této kolekce se hodí i pro vaše volnočasové aktivity. Nová designová kabelka, batoh či ledvinka z této kolekce laděné do přírodních barev se tak stanou vhodným doplňkem pro vaše vycházky či menší výlety.

 

Chci si vybrat novou kabelku

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: