Úvod /

Magazín /

SLAĎTE KABELKU S PENĚŽENKOU /

SLAĎTE KABELKU S PENĚŽENKOU

07.02.2019

Kabelky a peněženky jako nepostradatelný módní doplněk.

Každá žena, která o sebe dbá, si dává záležet na dokonalém outfitu. Jeho neodmyslitelnou součástí jsou dobře zvolené doplňky, které dodávají celkovému vzhledu osobitost a šmrnc. Volba té pravé kabelky a peněženky je tedy důležitá, nepodceňte jejich sílu. Kabelku s peněženkou používáte každý den a jsou všem na očích.

Jedná se o doplňky, kterých si všimne každý a v duchu je hodnotí. Žádná z nás nechce nosit kabelku, na které jsou vidět známky opotřebování a stát tak před kritickými pohledy ostatních. Vždyť tím nejdůležitějším pro každou dámu je cítit se dobře!

 

SLADIT KABELKU A PENĚŽENKU JE JEDNODUCHÉ

Vyberte si kabelku s peněženkou, které budou spolu ladit a vzájemně se doplňovat. U nás to není žádný problém! Firma Hajn nabízí pestrý výběr kožené galanterie od kabelek až po klíčenky. Vše je vyráběno ručně a z kvalitních materiálů. Zvolit si můžete z několika kolekcí podle svého stylu. Set peněženky s kabelkou je možné kombinovat z kolekcí:

  • ART
  • LUXURY
  • ELEGANCE


VÝROBA KABELEK A PENĚŽENEK NA ZAKÁZKU

Originální kabelka s peněženkou podle vlastního návrhu či s vlastním monogramem? Změníme vaši představu v realitu. Svěřte se do rukou odborníků v Borohrádku, kteří nabízí zakázkovou výrobu nejen kabelek a peněženek.

Zakázková výroba

 

SET KABELKY S PNĚŽENKOU OD FIRMY HAJN

Dopřejte si kvalitu od české firmy Hajn. Váš nový set kabelky s peněženkou si můžete vybrat v našich kamenných prodejnách, které můžete navštívit v Pardubicích, Hradci Králové a Borohrádku. Kvalifikovaný a ochotný personál vám rád poradí s výběrem nové kabelky a peněženky. Pokud dáváte přednost výběru v klidu domova, je vám k dispozici náš e - shop. Neváhejte kontaktovat naše pracovníky, pokud budete potřebovat radu, těšíme se na vás a rádi vám s volbou pomůžeme.

 

Chci si vybrat kabelku 

 

DOPŘEJTE SI KVALITU

Koupě kvalitní kožené kabelky a peněženky se vám vyplatí. Proto vybírejte takové doplňky, o nichž víte, jak vznikají. Naše kabelky jsou dělány ručně zkušenými řemeslníky, kterým na své práci skutečně záleží. Jsme rodinnou firmou a zakládáme si na tom, aby naši zákazníci byli spokojeni nejen vzhledem našich výrobků, ale i s jejich provedením. Mohou vám tak dělat radost několik let!

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: