Úvod /

Magazín /

KOŽENÁ PENĚŽENKA S RAŽBOU /

KOŽENÁ PENĚŽENKA S RAŽBOU

16.10.2018

Kožená peněženka s ražbou pro ty náročnější.

Okoukala se vám už vaše klasická hladká peněženka? Nic naplat, potřebujete změnu. A tou může být třeba kožená peněženka s ražbou od Hajnu. Je ideální kombinací originality a zároveň také nijak extrémně výrazné stylovosti.

 

NABÍZÍME KOŽENOU PENĚŽENKU S RAŽBOU

Tu ideální koženou peněženku s ražbou si můžete vybrat z naší široké nabídky. Myslíme samozřejmě na dámy, které preferují především vzory, tak i na pány, kteří upřednostňují spíše jednoduchost nebo monogramy. Tak či tak, naše peněženky vás hned uchvátí, a to nejenom svým vzhledem, ale i kvalitou.

Peněženky pro dámy

Peněženky pro pány

 

KOŽENÁ PENĚŽENKA S RAŽBOU PŘÍMO NA MÍRU

Pokud však máte nějakou svou vlastní představu, kontaktujte nás, a vytvoříme vám koženou peněženku s ražbou vašich snů. V dnešní době téměř nic není nemožné a my vám rádi vytvoříme kousek, který vám bude dělat radost.

 

RAŽBU DO KŮŽE LZE PROVÉST I NA DALŠÍ ZBOŽÍ

Avšak nejenom peněženky můžou mít punc originality. Ražbu do kůže lze samozřejmě využít i na další naše výrobky – kabelky, pouzdra, klíčenky, aktovky, spisovky, zkrátka na celý náš sortiment. Můžete si tak vytvořit vlastní originální kolekci.

 

FIRMA HAJN PROVÁDÍ RAŽBU DO KŮŽE DVĚMA ZPŮSOBY:

1. Ražba monogramů do kůže

Pomocí hotových razidel – písmen, které jsou součástí výroby Hajn.

2. Ražba pomocí štočku

Necháme vytvořit štoček (razidlo) na míru vašim požadavkům, které lze používat opakovaně.

 

NEJLEPŠÍ DÁREK JE RAŽBA DO KŮŽE PŘÍMO NA MÍRU

A v neposlední řadě jsou naše výrobky ideálním dárkem. Ražbu do kůže lze totiž provést podle vašich požadavků. Vždyť jenom vy víte, co se vaší kamarádce, manželce nebo manželovi líbí a můžete tak pro ně mít překvapení přímo na míru.

Chci objednat ražbu

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: