Úvod /

Magazín /

KLÍČENKY /

KLÍČENKY

02.09.2016

Nebojte se pestrých barev, lépe klíčenku v kabelce najdete.

Stojíte před zavřenými dveřmi, kabelku dokořán a pátráte. Je vám tato situace povědomá? S klíčenkou vám půjde hledávání svazku klíčů daleko lépe. Kožené pouzdro na klíče se v kabelce jen tak neschová a až budete popaměti šmátrat, ihned ho podle jemně zpracované kůže poznáte po hmatu. Už žádné dlouhé hledání – pořiďte si elegantní a praktický doplněk.

 

POUZDRO NA KLÍČE MÁ ŠIROKÉ VYUŽITÍ

Kožené pouzdro využijete nejen na klíče. Elegantní kapsička v sobě ukryje i bankovky, doklady či kartu na MHD, proto můžete vyrazit na procházku pouze s ní a nemusíte nosit žádné další kabelky či batohy. Z klíčenky se může také stát praktická kapsička na cestování, do které ukryjte například MP3 přehrávač, sluchátka nebo i menší telefon.

Více klíčenek naleznete v e-shopu

Z květinových klíčenek, které hrají všemi barvami, se mohou stát malé kosmetické taštičky do kabelky, do kterých snadno ukryjete zrcátko, řasenku a drobné líčení. Na vašich cestách se stanou také hezkou šperkovnicí – do pouzdra můžete ukrýt hodinky, řetízky či prstýnky.

 

PROČ SI POŘÍDIT PRÁVĚ KLÍČENKU OD HAJNŮ

  • Luxusní hovězí usně
  • Vlastní návrhy a modely
  • Kombinace s různými kolekcemi
  • Možnost ražby iniciál
  • Všestranné a praktické využití
  • Příjemný materiál a pečlivé zpracování
  • Poctivá ruční práce

 

KOŽENÁ KLÍČENKA HAJN

Hajn má ve své nabídce klíčenky jak v tradičních tlumených barvách, které se hodí pro ženy i muže, tak i pestrobarevné novinky s koženou aplikací květů. Kožené klíčenky jsou na uzavíratelný zip a uvnitř je kovový kroužek, na který klíče snadno připnete.

Klíčenka bezpečně ukryje nejen klasické kovové klíče, ale také dálková ovládání k vozům či startovací karty.

Materiálem pro výrobu je měkká hovězí useň z italských koželužen. Podle modelu mají 1 – 3 oddělené sekce. do kterých schováte vše potřebné.

Rádi Vám poradíme s výběrem, klíčenku i další kožené zboží pečlivě zabalíme a pošlete. Pokud jste kousek od našich kamennou prodejen, neváhejte nás navštívit osobně. Pro více informací neváhejte kontaktovat.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: