Úvod /

Magazín /

PRO MILOVNICE UMĚNÍ /

PRO MILOVNICE UMĚNÍ

19.12.2019

 Ručně malované kabelky upoutají pozornost a podtrhnou vaši jedinečnost.

Představte si krásný barevný a do detailu propracovaný obraz. Díváte se na něj a působí na vaše estetické cítění. Hned máte lepší náladu. Může vás uklidňovat, rozveselovat či vyvolávat hezkou vzpomínku. A nyní si představte, že si můžete takový obraz vybrat a nosit ho u sebe. Budete mít radost, kdykoliv na něj pohlédnete. To vám umožní malované kabelky. 

 

MALOVANÉ KABELKY PRO NÁROČNÉ I KREATIVCE

Kvalitní malované kabelky z pravé kůže potěší i ty nejnáročnější zákaznice. Dopřejte si i vy pocit výjimečnosti. Ručně malované kabelky upoutají pozornost a podtrhnou vaši jedinečnost. Pravděpodobnost, že potkáte ženu, která se bude pyšnit stejnou kabelkou, jakou vlastníte vy, je malá. To však neplatí o konfekčních kabelkách, jež jsou vyráběny v kolekcích o vysokém počtu jednotlivých kusů.

Vybrat malovanou kabelku

 

S MALOVANOU KABELKOU SE V DAVU NESTRATÍTE

Oslňte i vy malovanou kabelkou! Ale připravte se na to, že budete vnímána okolím jako osobnost, která si jde svou cestou a nebojí se to dát najevo. Vždyť kdo jiný než vy se odváží vzít si doplněk, který přesně vystihuje vaše vnímání světa? Říkáte si, že takto to nefunguje? Jen si vyjděte se svojí novou malovanou kabelkou a uvidíte samy! Nezapomínejte na to, že i ručně malované originální kabelky jsou odrazem světa umění.

 

EXCLUSIVNÍ MALOVANÉ KABELKY VYROBENÉ V ČESKU

Precizní práce, originalita a luxus. To vše v sobě snoubí malované kabelky od firmy Hajn. Vyberte si i vy elegantní kabelku z dílny skutečných mistrů svého oboru. V nabídce je spousta motivů i barevných kombinací, takže si přijde na své každá dáma. I na vás čeká ta pravá ručně malovaná kabelka. Nahlédněte na náš e–shop nebo nás navštivte v některé z našich kamenných prodejen a samy se přesvědčte.

 

Nejen že si odnesete doplněk, který vám bude nejedna žena závidět. Ale zároveň si můžete být jisté, že vaše ručně vyrobená kabelka je propracovaná do nejmenšího detailu a nezradí vás. Bude vás zdobit dlouhé roky. Nebo do doby, než jí obstaráte kamarádku, protože je možné, že vám v šatníku brzy jedna stačit nebude. Zvláště pokud patříte mezi ženy, které rády kabelky střídají dle příležitosti a zvoleného outfitu. 

 

SLAĎTE SVOU KABELKU S PENĚŽENKOU

Dáváte si záležet na výběru každého doplňku? Poté vás určitě potěší i možnost sladit vaši malovanou kabelku s peněženkou se stejným motivem. Udělejte si radost kdykoliv během roku, nejen v čase Vánoc. Malované kabelky jsou doplňkem, který vás neomrzí!

 

Kabelky Hajn

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: