Úvod /

Magazín /

KABELKY HAJN /

KABELKY HAJN

03.06.2019

Dovolte, abychom se představily. Jsme kožené kabelky HAJN, těší nás!

Toužíte po české kvalitě ve světě kabelek? Máte rády originální, nadčasový a trendy styl? Přejete si novou kabelku, která vám bude dělat radost roky? Potrpíte si na dotažení každého detailu? Zkrátka patříte mezi ženy, které vědí, co chtějí?

 

S KOŽENÝNI KABELKAMI HAJN NA VEČEŘI I ZA SPORTEM

V dílně české značky Hajn se rodí kožené kabelky a doplňky pro každou příležitost. Na své si tu přijdou dámy i pánové. Pořídit si od nás můžete:

  • Aktovky a diplomatky do práce či na schůzku
  • Kabely a kabelky pro různé příležitosti
  • Společenská psaníčka
  • Cestovní kabely
  • Nákupní tašky
  • A další kožené doplňk
 


Kromě výběru podle účelu, můžete kabelky Hajn vybírat i podle různě laděných kolekcí. Svůj outfit tak můžete pomocí kabelky hajn dovést k dokonalosti! Otevřeli jsme pro vás tři kamenné prodejny ve východních Čechách. Jednu najdete v Pardubicích, další v Hradci Králové a třetí v Borohrádku.

Své nové kabelky hajn si tak můžete vybrat v příjemném prostředí a vyzkoušet si, jak vám sluší. Náš vyškolený personál vám rád s nákupem poradí. Pokud si raději doplňky vybíráte z domova, připravili jsme pro vás přehledný e – shop, kde si kabelky hajn můžete vyhledat podle různých parametrů.

 

KABELKY Z DÍLNY ČESKÉ ZNAČKY HAJN

Firma Hajn je rodinnou firmou, jejíž historie sahá až do roku 1936. Kožedělné řemeslo se tu dědí z generace a na generaci. Jedná se o ruční výrobu, kdy každý kousek prozradí, že byl dělaný s nadšením a láskou. Kožené kabelky Hajn jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů a zručně vyvedeny do nejmenších detailů.

 

Jedním ze stavebních kamenů této úspěšné firmy je i originalita výrobků. Firma Hajn se může chlubit celou řadou ocenění. Tím největším však jsou zástupy spokojených zákazníků, které se pro další kousky do svého šatníku rádi vracejí. Opravdu je z čeho vybírat! Přesvědčte se sami!

Vybrat kabelku

 

KOŽENÉ KABELKY HAJN VYRÁBĚNÉ NA ZAKÁZKU

Nabídka šikovných českých ručiček z dílny Hajn zahrnuje i zakázkovou výrobu kožených kabelek a dalších doplňků. Není pro nás problém ušít vám vysněnou kabelku ze starších kolekcí či splnit jiné dostupné přání. Naše práce nás těší a rádi uděláme radost vám či vašim blízkým. Kožené kabelky Hajn vám můžeme na zakázku ozdobit originálním monogramem. Dále se zaměřujeme na výrobu kožených výrobků pro restaurace či další firmy. Nebojte se vykročit z davu se svou skutečně jedinečnou kabelkou!

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: