Úvod /

Magazín /

SVATEBNÍ KABELKA /

SVATEBNÍ KABELKA

09.05.2018

Nevěsty, nezapomeňte na svatební kabelku.

Už se vám blíží váš den D? Přípravy na svatbu jsou v plném proudu a vy určitě stále přemýšlíte, na co nesmíte zapomenout. Na šaty a boty si určitě vzpomenete, ale může se vám stát, že opomenete svatební kabelku. A jak byste sama zjistila, určitě by vám ve váš vysněný svatební den chyběla.

 

KABELKA PRO NEVĚSTU JE POHODLNĚJŠÍ

Samozřejmě, že zavěšená do tatínka s ní k oltáři nejspíš nepůjdete. Věřte ale, že později byste ji postrádala. I když si nějakou nezbytnost můžete dát ke svědkyni nebo k mamince, mít svoji kabelku pro nevěstu je mnohem pohodlnější. Nemusíte pořád shánět, kdepak se vám dotyčná zatoulala, ale pověsíte si kabelku třeba na opěradlo u židle a víte, kde ji najdete.

Vstupte do e-shopu

 

SVATEBNÍ KABELKA PRO NEZBYTNOSTI

Schováte do ní například kapesníčky, občanku, rtěnku, lesk na rty, parfém, mentolové bonbony nebo i pro případ nouze šitíčko či ubrousky. A to je spousta věcí, které už vyžadují vlastní svatební kabelku. Svědkyně toho také potřebuje spoustu, takže alespoň nebude muset tahat na zádech ruksak.

 

KVALITNÍ BÍLÁ SVATEBNÍ KABELKA

Firma Hajn proto myslí i na nevěsty, takže v naší nabídce najdete i bílou svatební kabelku v několika provedeních. Podle barvy šatů si ji můžete vybrat i ve smetanové či slonovinové kosti. Navíc jsou, ostatně jako všechny naše kabelky, vyrobeny z pravé hovězí kůže, takže si koupíte opravdu kvalitní kousek, který vám bude sloužit dlouhá léta.

 

KABELKA PRO NEVĚSTU SE HODÍ KE VŠEMU

Kabelku pro nevěstu s koncem svatebního dne do skříně rozhodně nezavírejte. Byla by to škoda. Její bílá barva je totiž úžasně univerzální, takže ji využijete jak na další slavnostní příležitosti, tak i na běžné nošení třeba s kamarádkou do kavárny. Navíc se vám bude hodit téměř ke každému outfitu.

 

S VÝBĚREM KABELKY VÁM POMŮŽEME

Jako bonus pak můžete brát to, že kdykoliv si svatební kabelku vezmete, připomene vám váš nejkrásnější den. Pokud potřebujete poradit s jejím výběrem, budeme rádi, když nás kontaktujete a my vám rádi poradíme. Na přání a připomenutí svatebního dne vám na kabelku vyrazíme datum svatby či iniciály novomanželů.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: