Úvod /

Magazín /

VINTAGE KABELKY /

VINTAGE KABELKY

05.11.2019

Vintage styl si v poslední době získal na módních molech své nezastupitelné místo. 

Vintage kabelky útočí na naše šatníky. Řada světových modelek a hereček už tomuto trendu doslova propadla. Objevte i vy kouzlo vintage stylu! K dokonalému outfitu vám nestačí pouze oblečení, nesmí chybět i vhodné doplňky. Vintage kabelky jsou osobité a nadčasové. Určitě si je i vy brzy zamilujete.

 

PŘEDNOSTI VINTAGE KABELEK

Proč tolik předních módních značek podlehlo trendu vintge oblečení i kabelek?
Mezi hlavní předností, které vintage styl přináší, patří:

  • originalita
  • nevšednost
  • nápaditost
  • nadčasovost
  • výjimečnost

Nahlédněte i vy do aktuálního světa módy a nebojte se jít s dobou!

 

VINTAGE KABELKY NAVRACÍ JIŽ ZAPOMENUTÉ MÓDNÍ TRENDY

Pro svět módy je typické, že se módní trendy neustále opakují. Kolekce v retro stylu nemůžou chybět v žádné nové sezóně a vždy si najdou své nadšené zákazníky. Vintage styl nebyl dosud tak známý. Vyznačuje se tím, že přináší na světlo již pozapomenuté módní styly. Nepředstavujte si však nudné a staré oblečení, které vám leží na půdě nebo u babičky ve skříni. Návrháři mají schopnost vzít ze starých kousků to nejlepší a otisknout je do kousků nových. Vintage móda je plná inspirace a nápaditosti. Stačí jednotlivé kousky dobře zkombinovat a i vy budete mít díky několika vintage doplňkům spoustu originálních kombinací pro každou příležitost. Vintage kabelky vám k tomu pomůžou.

 

VINTAGE KABELKY Z DÍLNY ČESKÝCH MISTRŮ

Líbí se vám vintage kabelky, ale nevíte, jakou si vybrat? Pomůžeme vám! Firma Hajn se řadí na přední příčky českých výrobců kabelek a kožených doplňků. Tu pravou vintage kabelku můžete vybírat z pohodlí domova na našem přehledném e – shopu, nebo můžete navštívit některou z našich prodejen a samy si vyzkoušet, která vám nejlépe padne! Naši prodejci vám rádi poradí.

Kabelky Hajn

 

VINTAGE MÓDA JE NEJEN ZÁLEŽITOSTÍ ŽEN

I muži přicházejí na chuť vintage módě. Zejména ti, kteří dávají přednost jednoduchosti toto nadčasové oblečení i doplňky ocení. Seznamte i vy vašeho drahého s tímto módním stylem! Třeba se budete divit, jak si ho oblíbí. Budete tak tvořit dokonale sladěný pár nejen ve vztahu, ale i ve stylu oblékání. A vaše vintage kabelka možná tak získá i svůj protějšek v podobě vintage kabely.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: