Úvod /

Magazín /

VIZITNÍK /

VIZITNÍK

14.02.2019

Vizitník v pánské etui je praktickým módním doplňkem.

Milujete koženou galanterii a jste ráda stylová? Potom vám v kabelce nesmí chybět kožený vizitkovník. Jedná se o velmi praktický doplněk, který ochrání vaše vizitky, karty a další doklady před poškozením. Zároveň tak ušetříte místo v peněžence a ve svých dokladech získáte naprostý pořádek a přehled.

 

POŘIĎTE SI KVALITNÍ TAŠKU NA DOKLADY OD ČESKÉHO VÝROBCE

Spolehněte se na zlaté české ručičky! Rodinná firma Hajn se zabývá kožedělnou výrobou již od roku 1936. Její pracovníci jsou mistry ve svém řemeslu a odvádí kvalitní práci, kterou ocení i ten nejnáročnější zákazník. Budete tak mít jistotu, že vám vaše nová taška na doklady dlouho vydrží a bude radost na ni pohledět!

 


PŘEKVAPTE SVÉHO MILÉHO VIZITNÍKEM NA DOKLADY Z ŘADY CLASSIC

ŘADA CLASSIC je zaměřena především na manažerskou módu, která nechá vyniknout jednoduchým liniím díky výrobě z hladké hovězí usně. Tato kolekce je určena především pro muže, ale na své si tu přijdou i ženy, které preferují jednoduchost a eleganci.

Vybrat si můžete z pestré nabídky aktovek, diplomatek, peněženek, opasků, desek i vizitkovníků. Všechny tyto doplňky jsou designově sjednocené a zaručují vám dokonalý výsledný dojem! Pokud váš muž oceňuje kvalitu i praktičnost, jistě s dárkem v podobě tašky na doklady nešlápnete vedle!

Kolekce CLASSIC

 

UDĚLEJTE SI RADOST NOVOU TAŠKOU NA DOKLADY

Odměňte se luxusem. Stylová kožená taška na doklady se stává i báječným doplňkem. Na každého zapůsobí, že své karty netaháte z kapsy či nadité peněženky, ale elegantního pouzdra.

Naše vizitkovníky jsou vyráběny z kvalitní hladké ušně, která je probarvena metodou tzv. tamponování. Ta nechává vyniknout přírodní kresbě usně. Uvnitř pouzdra najdete řadu praktických kapes a přihrádek.

 

Vyberte si na našem e- shopu nebo nás navštivte v kamenné prodejně, rádi vám s výběrem poradíme!

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: