Úvod /

Magazín /

BLACK AND WHITE /

BLACK AND WHITE

19.01.2017

Černé a bílé psaníčko nejen na ples.

Černá a bílá – dvě zcela protikladné barvy, které vedle sebe tvoří nejsilnější kontrast a zároveň v kombinaci s jinými barvami fungují neutrálně či naopak dokonale podtrhnou celou myšlenku modelu. V módě tyto barvy patří mezi nejčastěji používané, a proto není záhadou, že ani kožené kabelky a psaníčka nejsou v této oblasti pozadu. 

 

DVĚ BARVY, KTERÉ HÝBOU SVĚTEM MÓDY

Dříve byla bílá volena pro sváteční chvíle (svatby a křtiny) a černá byla symbolem smutku. Ovšem platí, že jiný kraj, jiný mrav. A aby toho nebylo málo, svět módy ovládla Coco Chanel, Christian Dior a další světoví návrháři, kteří v barvách udělali revoluci. Černá již nebyla symbolem smutku, ale elegance či nespoutanosti. V kombinaci s bílou vznikly jedinečné vzory a samotná bílá se stala symbolem noblesy a svěžesti.

 

Co jste možná o bílé barvě nevěděli

  • vyjadřuje nevinnost, čistotu, eleganci, perfekcionismus a touhu po dokonalosti
  • bílá barva působí rozjasňujícím dojmem a lze skvěle kombinovat
     

Co jste možná o černé barvě nevěděli

  • vyjadřuje eleganci, svůdnost, napětí, formálnost, rebelství i nespoutanost
  • jedná se o velmi všestrannou barvu, se kterou je možné vyjádřit mnoho emocí i osobní postoj

 

ČERNÉ PSANÍČKO JE POVINNOU VÝBAVOU

Ať již maté černé koktejlky, plesové šaty či šmrncovní kostýmek, s černým psaníčkem v 95 % nikdy nešlápnete vedle. Vyberte si proto jeden nadčasový kousek, který užijete pro mnoho příležitostí. Kvalitní černé kožené psaníčko vás bude skvěle reprezentovat, a navíc se nikdy neokouká. A právě taková psaníčka vznikají v Borohrádku. Prohlédněte si celou nabídku.

Více naleznete v e-shopu

 

NĚŽNÉ I ELEGANTNÍ BÍLÉ PSANÍČKO

Než volit třpytivé a zářivé barvy, které je náročnější kombinovat, je lepší zvolit elegantní bílou. Bílé psaníčko užijete k světlým plesovým šatům, na promoce, večírky a v neposlední řadě také na svatbu. Opět platí než si pořizovat nějaké textilní, je lepší zainvestovat do kvalitních materiálů a pečlivého zpracování, které zajistí dlouhou životnost a skvělý vzhled psaníčka. Nahlédněte do e-shopu a přesvědčte se, že jednoduché tvary společenských kabelek se neokoukají.

Více naleznete v e-shopu

 

ČERNÉ? BÍLÉ? ČERNOBÍLÉ!

Černobílé psaníčko je nepostradatelným doplňkem, pokud se vaše oblečení nese ve stejných barvách a popř. ještě jedné doplňkové barvě. Je nepřehlédnutelné, elegantní a díky barevné kombinaci báječné pro sebevědomou ženu, která nechce sedět v koutě. Snad i proto si tyto barvy zamilovala i zmíněná Coco Chanel.

Kožená psaníčka Hajn si můžete prohlédnout v kamenných prodejnách nebo si je mžete rovnou objednat z pohodlí domova díky e-shopu.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: