Úvod /

Magazín /

HNĚDÁ JE ZÁKLAD /

HNĚDÁ JE ZÁKLAD

24.02.2017

Hnědá kožená kabelka uchvátí milovníky přírody.

Jen těžko lze postavit oblečení a doplňky na jedné barvě, a proto by měl být šatník každé ženy vybaven nejen kvalitní černou kabelkou, ale také hnědou koženou kabelkou. Jedná se o nadčasové a neutrální barvy, které lze jednoduše a hravě kombinovat. Pojďte se inspirovat!

 

HNĚDÁ KABELKA V PŘÍRODNÍCH TÓNECH

Jak se říká, černá se hodí ke všemu a je to pravda. Nicméně občas je potřeba sáhnout po ne tak tvrdé barvě. Především pro blondýnky či světlovlásky, pro které je černá příliš hrubá, jsou přírodní hnědé tóny ideální volbou (v mnoha případech se doporučují spíše béžové a světlejší tóny). Hnědé odstíny kabelek jsou ideální volbou pro hnědooké ženy, brunetky i zrzky.

Hnědá barva je také sezónní. Schválně, zamyslete se... V zimě jsou lidé nejčastěji zahaleni v černé, ale jakmile vykoukne jarní sluníčko, začínají vyhledávat jasnější a veselejší barvy, které kombinují právě s hnědou. Léto pak hraje všemi barvami a na přelomu září a října, kdy nás přivítá podzim a listí v tlumených barvách, opět kraluje hnědá barva.

 

SYMBOLIKA HNĚDÉ BARVY

Hnědá, barva země a podzimu, působí klidně, přirozeně a důvěrně. Často ji mají v oblibě trpěliví lidé, kteří stojí nohama na zemi.

Tato barva má samozřejmě širokou škálu – od pískové, okrové, béžové, čokoládové, lehce narezlé či s náklonem k červené, přes kávovou, odstíny cappuccino, medovou, tmavě hnědou či černohnědou. Skvěle se kombinuje s dalšími zemitými odstíny jako je například smaragdově zelená, vínová či oranžová. 

 

KABELKY ZNAČKY HAJN JSOU JEDINEČNÉ

Ať už zvolíte hnědou, černou nebo jakoukoliv jinou barvu, s kabelkou Hajn nikdy nevyberete špatně.

  • Tradice rodinné firmy
  • Originální vlastní návrhy
  • Česká ruční výroba
  • Kvalitní italská useň
  • Osobní přístup
     

Prohlédněte si širokou nabídku kabelek z pohodlí domova na e-shopu, nebo nás navštivte v kamenných prodejnách. Pokud máte přání na míru nebo jakékoliv otázky, neváhejte nás kontaktovat.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: