Úvod /

Magazín /

DÁREK PRO MANŽELA /

DÁREK PRO MANŽELA

24.07.2018

Kožený dárek pro manžela je tou nejlepší volbou.

Otázku, jaký vybrat dárek pro manžela, si několikrát do roka položí každá manželka. Není to snadné, v dnešní době si každý koupí sám, co potřebuje. Navíc je dost těžké se někomu trefit do vkusu. Ovšem pokud sáhnete po některém z výrobků od Hajnu, nemůžete šlápnout vedle.

 

KVALITNÍ A NADČASOVÝ DÁREK PRO MANŽELA

Bez výjimky každému se totiž bude hodit kvalitní a nadčasová klasika, kterou rodinná firma Hajn nabízí. Všechno naše zboží je vyrobené z pravé kvalitní hovězí kůže a obzvlášť velký důraz klademe na precizní zpracování. Zkrátka ideální dárek pro manžela.

Zvolit si můžete z velkého výběru peněženek, aktovek, tašek přes rameno, opasků, klíčenek a mnoho dalšího. Podívejte se na náš e-shop nebo Facebook, kde najdete inspiraci, nebo vám některý náš kousek padne přímo do oka.

Vstupte do e-shopu

 

DÁREK PRO MANŽELA K VÝROČÍ SVATBY

Tip pro vás: Pokud se blíží třetí rok, ode dne, kdy jste si řekli své „ano“, budete slavit koženou svatbu. Pak se samozřejmě přímo nabízí dárek pro manžela k výročí svatby v podobě kožené dokladovky, ledvinky nebo čehokoliv dalšího z našeho sortimentu.

 

A aby byl dárek opravdu osobní? Rádi se postaráme o ražbu monogramu či dne vašeho výročí.

 

DÁREK PRO MANŽELA K NAROZENINÁM  I VÁNOCŮM

I když jsou ještě daleko, kožené zboží se samozřejmě hodí i jako dárek pro manžela k Vánocům, narozeninám nebo jiné příležitosti, kterou spolu slavíte. Váš milý bude jistě nadšen a vy můžete mít také radost z toho, že jste mu pořídila kousek, který vypadá skvěle a bude mu sloužit dlouhá léta.

 

S DÁRKEM PRO MANŽELA VÁM RÁDI POMŮŽEME

Pokud potřebujete poradit s výběrem dárku pro manžela, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy. Pokud upřednostňujete osobní kontakt nebo chcete všechno vidět na vlastní oči, navštivte nás v jedné z našich kamenných prodejen v Hradci Králové, Pardubicích nebo Borohrádku.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: