Úvod /

Magazín /

POUZDRO NA TELEFON /

POUZDRO NA TELEFON

11.01.2019

Pouzdro na telefon jako módní doplněk.

Samozřejmě! Pokud patříte mezi ženy, které milují elegantní kabelky, tak vám určitě záleží i na stylových doplňcích. Pouzdro na telefon mezi ně neodmyslitelně patří. Využijete jej každý den, jedná se o praktický doplněk, který můžete povýšit na podržení kouzla vašeho stylu.

 

DOPLŇTE SI KROMĚ KABELKY I POUZDRO NA TELEFON VE STEJNÉ KVALITĚ

Buďte za dámu v každé situaci. Vždyť vy víte, že právě na detailech záleží! Kdo by chtěl ve společnosti v případě nutnosti vytáhnout ušmudlaný telefon z kapsy či kabelky? Pokud si obstaráte kvalitní a zároveň módní pouzdro na telefon, zaručeně uděláte dojem. Vsaďte na kvalitu. 

Naše pouzdra jsou zhotovena z pravé kůže a jsou uzavíratelná kovovým zipem. Vše je podtrženo kováním, tedy stříbrným nikem s naším logem.

A navíc, vybrat si můžete hned ze čtyř trendových barev:

  • zelená
  • červená – zářivě
  • medová
  • černá

 

Můžete si tak zvolit přesně tu barvu svého pouzdra na telefon, která doladí váš outfit s vaší elegantní dámskou kabelkou, nebo jednoduše barvu, kterou máte nejraději.

Vybrat pouzdro na telefon

 

POUZDRO NEJEN NA TELEFON

Vaše nové pouzdro na telefon může sloužit nejen svému primárnímu účelu. Najdete v něm i čtyři praktické kapsy na kreditky či na jiné důležité karty či nezbytné dokumenty. A dále jednu samostatnou oddělenou kapsu, kam můžete umístit vše, co právě potřebujete.

 

PRAKTICKÝ DOPNĚK, KTERÝ PATŘÍ DO KAŽDÉ DÁMSKÉ KABELKY

V kožených pouzdrech na telefon se snoubí praktičnost a luxus. Dopřejte si ho i vy! Výrobky z kvalitní kůže dlouho vydrží a nemusíte se bát běžných známek používání. Navíc ochrání váš přístroj před poškrábáním, zimou i vlhkem. A odměnou navíc bude sjednocení vašeho stylu!

Chci sladit svůj styl

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: