Úvod /

Magazín /

RETRO JE V KURZU /

RETRO JE V KURZU

23.01.2020

Pokud chcete doplnit svůj outfit z 20., 30. či 60. let stylovou kabelkou, jste tu správně. 

Před pár lety zavalila domácnosti i šatníky retro vlna. S nostalgií se vracíme k hračkám z dětství, k nábytku, který byl u babičky, ke sladkostem či k legendárnímu mléku v sáčku. Tento návrat se odráží také v módě. Retro je v kurzu! Vyberte si novou kabelku s nádechem nostalgie. Hajn se věnuje ruční výrobě kožené galanterie v moderních, nadčasových i léty ověřených modelů.

 

CO MAJÍ RETRO A KABELKY HAJN SPOLEČNÉ

Stejně tak, jako se brašnářství věnoval zakladatel František Hajn, tak i my pokračujeme v jeho stopách. Každý kousek důmyslně vymýšlíme, vybíráme špičkové kůže a ruční výroba probíhá precizně a se zaměřením na veškeré detaily.

Děláme kabelky a další koženou galanterii tak, aby vám dělala radost ne rok nebo dva, ale mnoho let. Ať už si vyberete moderní design, nebo sáhnete po retro kousku, budete mít ve svém šatníku jedinečný originál s českou duší.

E-shop plný kabelek

 

ZA PRVOREPUBLIKOVÝM PSANÍČKEM STOJÍ PŘÍBĚH

Retro móda první republiky je plná noblesy a elegance. A právě taková je malá kabelka, která se po několik desetiletí ukrývala v našem archivu. Za první republiky vytvořil toto psaníčko brašnář František Hajn, zakladatel naší rodinné firmy. První model této jednoduché a elegantní kabelky ušil jako dárek pro svoji ženu. Nyní jsme tento nadčasový kousek zařadili do nabídky a může zdobit i váš šatník.

RETRO KABELKA S NÁDECHEM 60. LET

Doba, kdy vládly pestré barvy a velké kontrasty. I takové kabelky, které se hodí do retro módního stylu této doby, máme v nabídce.

NADČASOVÁ LOVECKÁ KABELKA SPLŇUJE NAROKY NA HIPPIRS MÓDU

Lovecká kabelka je u našich zákaznic velice oblíbená pro svůj příjemný tvar a pohodlné nošení stylem cross body, díky čemuž máte stále volné ruce. Svým vzhledem se také hodí pro doplnění volnočasové módy či jako doplněk v retro stylu hippies.

Máte otázky? Chcete si vybrat kabelku osobně? Neváhejte nás kontaktovat nebo navštivte naše kamenné prodejny.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: