Úvod /

Magazín /

BATOH JAKO KABELKA /

BATOH JAKO KABELKA

13.02.2017

Noste batoh jako kabelku a kabelku jako batoh!

Batoh jako kabelka - kombinace, kterou si zamilujete. Chcete být elegantní, ale zároveň si libujete v pohodlí? Právě pro vás jsme vytvořili jedinečné modely, které v sobě skrývají krásu kabelky a praktičnost baťůžku. Fantazii se meze nekladou a výběr je jen na vás!

 

KRÁSA KABELKY V PRAKTICKÉM BATOHU

Máte během dne jednání, kde potřebujete být za dámu, ale večer vás čeká kino s kamarádkou, tak upřednostníte spíše ležérní či sportovní styl? Vybavte svůj šatník univerzálním doplňkem – jeden dobře vybraný kousek z kvalitního materiálu zastoupí jak kabelku, tak i batoh.

 

5 DŮVODŮ PROČ SI VYBRAT PRÁVĚ VÝROBEK Z FIRMY HAJN

  • Poctivá česká výroba
  • Pečlivě a ručně šité výrobky z hovězí usně
  • Promyšleně navržené modely
  • Praktické zpracování pro každou příležitost
  • Perfektní a nadčasový design

 

KOŽENÉ BATOHY JSOU FAVORITEM

Dámské kožené batohy z dílny Hajn jsou nejen hezké, ale také praktické. Důmyslně propracovaný design v sobě skrývá popruhy na záda, které lze jednoduše pomocí zipu spojit do jednoho držadla. Díky tomu již nemusíte nosit baťůžek standardně na zádech, ale můžete zvolit pohodlnou variantu crossody či jej jednoduše přehodit přes jedno rameno jako kabelku.

 

KABELKA SE SKRYTÝMI POPRUHY NA ZÁDA

Nejnovějším modelem v této kategorii je prostorná kabelka, kterou lze díky posunutí popruhu snadno předělat na elegantní batoh. Oproti předchozímu modelu se tato úprava neřeší zipem, ale posunutím popruhů přes pevná kovaná oka.

 

JAK TATO KABELKA VZNIKÁ

Rod Hajnů se výrobě galanterie věnuje již tři generace a do svých výrobků vkládá péči, zkušenosti a nápaditost. Kromě toho je vývoj každé kabelky dlouhým procesem, aby se vše odladilo a zákaznice byla s výsledkem maximálně spokojena, a to nejen po stránce vzhledu a komfortu, ale také životnosti.

Zjistěte o výrobě kabelky více: Jak probíhá výroba kabelky – od nápadu k zákaznici

 

UNIVERZÁLNÍ, KRÁSNÉ A KVALITNÍ

Neváhejte a udělejte radost sobě nebo někomu blízkému ručně šitou koženou kabelkou, která je díky svému variabilnímu řešení krásná a univerzální zároveň. Nevažte se na jeden styl a dopřejte si volnost!

Zajímá vás více? Nahlédněte do e-shopu nebo nás navštivte v kamenných prodejnách!

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: