Úvod /

Magazín /

DÁMSKÉ BATOHY /

DÁMSKÉ BATOHY

26.11.2015

 Dámské batohy cílí na atraktivní design.

Myslíte, že batohy jsou jenom pro děti, turisty nebo sportovce? To už dávno není pravda a my vás o tom s naší kolekcí dámských batohů rádi přesvědčíme. Hlavní výhodou batohu je samozřejmě jeho praktičnost. Zkuste si například jezdit na kole s kabelkou - to je opravdu těžká disciplína.

Batohy původně sloužily jako zavazadlo určené k pobytu v přírodě. Když se kdysi začala rozmáhat turistika po horách a výlety do přírody, lidé je začali nosit, aby měli volné ruce.

Dnes se situace změnila. Nošení batohu se stalo i módní záležitostí, proto klademe velký důraz nejen na funkčnost a kvalitu, ale i atraktivní design.

 

KOŽENÉ DÁMSKÉ BATOHY DO MĚSTA

Samozřejmě, že se sportovním horolezeckým nylonovým batohem nikdo žádnou velkou parádu neudělá, proto vám nabízíme kožené dámské batohy do města vyrobené z kvalitní pravé hovězí usně. Vnitřní prostor batohu pak vyplňuje škrobená bavlněná podšívka s logem naší firmy HAJN.

Kožené dámské batohy do města jsou uzavíratelné zipem a nabízíme je ve dvou velikostech - v řadě ELEGANT a SPORT. Každý batoh obsahuje hlavní separaci, vnitřní kapsu na zip, kapsu se zipem na předním i na zadním díle a dnes již nezbytné pouzdro na mobil.

 

NAŠE ELEGANTNÍ DÁMSKÉ BATOHY JSOU ZÁRUKOU KVALITY

Elegantní dámské batohy, stejně jako naše ostatní výrobky, jsou ušité z pečlivě vybraných materiálů. Různě zpracované usně jsou společně s ruční výrobou zárukou kvality a elegance. Zároveň máte záruku toho, že každý batoh je originál, protože neexistují dvě stejné usně se stejnou strukturou.

Dámské batohy do města ocení všechny dámy, které preferují stylové a módní zavazadlo a zároveň touží po volnosti pohybu a pohodlí.

 Pokud se vám design našich dámských batohů líbí, ale přeci jen upřednostňujete kabelku, mrkněte také na dámské kabelky s řemínkem v podobném vzhledu. Obojí zakoupíte v našem e-shopu nebo na prodejnách v Pardubicích nebo Borohrádku.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: