Úvod /

Magazín /

KABELKA NA SVATBU /

KABELKA NA SVATBU

25.05.2018

Kabelka na svatbu je tečkou za celkovým dojmem.

Snad každá z nás miluje svatby a v případě, že jste na nějakou pozvaná, vás jistě čeká dilema, co si vzít na sebe. Výběr šatů je na vás, avšak nezapomeňte, že se jedná o slavnostní příležitost, takže si na něm dejte záležet. Ovšem důležitým prvkem je také kabelka na svatbu, která krásně doplní celý outfit.

 

JAKOU KABELKU NA SVATBU

A jakou kabelku na svatbu si vybrat? Batohy a objemné kabely přes rameno nechejte doma, ty na svatbu rozhodně nepatří. Jestli s sebou potřebujete spoustu věcí třeba na přespání, určitě si je dejte do jiné tašky, kterou budete mít uloženou na pokoji.

Naopak vhodné jsou zejména pouzdrové kabelky nebo menší psaníčka

Kabelky v e-shopu

 

NEJEN NA SVATBU SLAĎTE KABELKU S BOTAMI

Myslete na to, že kabelka na svatbu by měla korespondovat nejenom se šaty, ale také s botami. Krásně uceleně pak působí ve stejné barvě jako lodičky.

 

KABELKA NA SVATBU MŮŽE BÝT I BÍLÁ

Přestože bílé šaty může mít jen jedna, kabelku na svatbu i boty si klidně můžete vzít v této barvě. Velice snadno je totiž sladíte se šaty. Další vhodné barvy jsou pak pudrová, smetanová, slonová kost nebo béžová.

 

KOŽENÁ KABELKA NA SVATBU OD HAJNA

Firma Hajn má ve své nabídce širokou škálu kabelek na svatbu, díky kterým bude váš outfit působit o třídu výš. Samozřejmostí je kvalitní zpracování z pravé hovězí kůže, díky němuž naši kabelku využijete na celé řadě svateb. Z bohatého výběru si vybere každá.

 

S KABELKOU VÁM POMŮŽEME

Pokud byste přeci jen potřebovala poradit ohledně kabelky na svatbu, rádi vám pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat. Pokud máte radši osobní přístup anebo si potřebujete kabelku osahat, navštivte nás v naší kamenné prodejně v Pardubicích.

Kamenná prodejna

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: