Úvod /

Magazín /

POUZDRO NA KREDITNÍ KARTY /

POUZDRO NA KREDITNÍ KARTY

25.04.2019

Chybí ve vaší kabelce pouzdro na doklady a kreditní karty?

Dáváte přednost kvalitním výrobkům z pravé kůže? Vyberte si nové pouzdro na doklady a kreditní karty u nás. Tento praktický a zároveň stylový doplněk by neměl scházet v žádné dámské kabelce.

 

POUZDRO NA DOKLADY A KREDITNÍ KARTY JAKO ZAJÍMAVÝ DOPLNĚK

Užitečnost pouzdra na doklady a kreditní karty oceníte i vy. Všechny karty a doklady tak budete mít pohromadě, aniž by vaše peněženka praskala ve švech. Kvalitní pouzdro z pevné kůže navíc skvěle poslouží jako ochrana vašich dokladů a kreditních karet před vnějšími vlivy. A jako bonus získáte elegantní módní doplněk, který doladí váš styl.

Chci si vybrat nové pouzdro

 

POUZDRO NA DOKLADY A KREDITNÍ KARTY OD FIRMY HAJN

Všechna naše pouzdra na doklady a kreditní karty jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů a odráží se v nich umění našich šikovných řemeslníků. Jsme rodinná česká firma s tradicí a záleží nám na dobře odvedené práci. Z našich originálních výrobků můžete vybírat v našem kamenném obchodu nebo na našem e – shopu.

 

SLAĎTE POUZDRO DO KABELKY DO JEDNOHO STYLU

Nebaví vás vybírání kožených doplňků v různých obchodech? Chcete mít vše sladěné a od jedné značky? Potom jste na správné adrese. U nás si můžete sladit do jednoho stylu všechny kožené doplňky, mezi něž patří:

  • kabelka
  • peněženka
  • pouzdro na doklady a kreditní karty
  • pouzdro na telefon
  • opasek
  • klíčenka a další

 

POŘIĎTE SI POUZDRO NA DOKLADY A KREDITNÍ KARTY S VYRAŽENÝM MONOGRAMEM

Nebojte se být svá! Na pouzdro na doklady a kreditní karty a další kožené doplňky z naší dílny vám na přání můžeme zhotovit vlastní monogram. Kdo se může pochlubit vlastně značenými doplňky? Je to také tip na originální dárek, kterým zaručeně ohromíte!

Navštivte nás!

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: