Úvod /

Magazín /

PSANÍČKA DO SPOLEČNOSTI /

PSANÍČKA DO SPOLEČNOSTI

17.12.2015

Psaníčka a kabelky do společnosti jsou nedílnou součástí dámského šatníku.

Klasické černé psaníčko do divadla, světlé na svatbu a barevné na ples. S ouškem i bez ouška, přesně podle toho, na jakou příležitost a ke kterým šatům je potřeba. 

 

PSANÍČKO NA PLES, KDE SCHOVÁTE VŠE POTŘEBNÉ

Psaníčko na ples je elegantní módním doplňkem a zároveň nepostradatelným společníkem – schováte v něm vše, co plese potřebujete. Drobné peníze, kapesníček, rtěnku, zrcátko i telefon či malý fotoaparát. Vše máte elegantně po ruce a pokud nechcete nechávat cennosti bez dozoru, můžete je díky praktickému oušku vzít i na taneční parket.

 

ELEGANTNÍ KOŽENÁ PSANÍČKA

Dopřejte si luxusní doplněk a pořiďte si kožené psaníčko Hajn, ve kterém získáte nejen tradiční český výrobek, ale také ověřenou kvalitu a eleganci. Z italské usně připravujeme psaníčka malá i větší, v klasickém i méně všedním designu. Přesvědče se sami v bohaté nabídce e-shopu!

 

SPOLEČENSKÉ PRVOREPUBLIKOVÉ PSANÍČKO

U nás má vše svůj příběh a jinak to není ani u některých psaníček, jejichž šablony pro výrobu máme schované již od první republiky, kdy společnost Hajn začínala. Střih jsme po několika desítkách let lehce pravili, a tak si můžete pořídit velice úspěšný model - nadčasové společenské prvorepublikové psaníčko, které jen tak z módy nevyjde!

 

PSANÍČKO JE KRÁSNÝM DÁRKEM

Nevíte, jaký dárek pořídit pro ženu, maminku či dceru? Psaníčko je skvělou volbou. Společenské psaníčko, které potěší, pořídíte z pohodlí domova přes e-shop nebo při návštěvě kamenných prodejen. Pokud máte nějaké speciální přání, neváhejte nás kontaktovat přímo telefonicky nebo e-mailem.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: