Úvod /

Magazín /

SPORTOVNÍ KABELKY /

SPORTOVNÍ KABELKY

25.11.2019

Sportovní kabelky s velkou porcí elegance.

Že je sportovní kabelka většinou z umělého polyesteru? A ozdobená tak velkým logem výrobce, že si připadáte jak chodicí reklamní billboard? Pokud to jsou důvody, proč jste si sportovní kabelku ještě nevybrala, rádi vás uvítáme mezi naše zákaznice, které si žádají kvalitu a eleganci za každé situace. A věřte - není jich málo.

 

DÁMSKÁ SPORTOVNÍ KABELKA Z KŮŽE

Výběr ideální kabelky se skládá z mnoha parametrů jako je tvar, velikost, způsob nošení a v neposlední řadě také materiál. Právě poslední jmenovaný bývá občas opomíjen z důvodu vyšší ceny. Ale ruku na srdce - jak často se dotýkáte své kabelky? Prakticky po celou dobu, co ji nosíte, že? A nezasloužíte si příjemnější materiál, než šustivý a umělý polyester? Vsaďte na kůži.

Dámská sportovní kabelka z pravé kůže je příjemná na dotek, v módě nadčasová a i při každodenním používání neztrácí svůj šmrnc. Ba právě naopak - častý dotyk vašich rukou dodá kožené kabelce krásnou patinu.

 

OPRAVDU SE HODÍ KABELKA KE STORTOVNÍMU STYLU

Ano, bezesporu. Naše zákaznice jsou toho důkazem. Snadno skloubí sportovní koženou kabelku s botaskami, sportovním sakem či šmrncovní mikinou. Jak se říká, móda nezná hranic a dobrý vkus vykouzlí praktické i nevšední kombinace, které si zamilujete.

Kabelky v e-shopu 

 

HITEM MEZI SPORTOVNÍMI KABELKAMI JE CROSSBODY

Crossbody, neboli křížem přes tělo, jsou favoritem mezi sportovními kabelkami. Působí ležérně a jsou úžasně praktické především v tom, že máte díky nim stále volné ruce. Jsou ideální do města, na vycházku do lesa, na poznávací dovolenou, každodenní pochůzky... Zkrátka ke všem příležitostem, kdy se chcete cítit pohodlně a stylově zároveň.

 

JE LIBO PRAKTICKÝ BATOH

Kožené batohy zažívají v posledních letech obrovský boom. Jsou sportovní a zároveň elegantní, proto si je můžete vzít na procházku se psem, na cestu na lekci jógy a ve finále i na společenskou schůzku. Batohy nabízíme v několika velikostech, proto si jistě vyberete takový, který bude přesně splňovat vaše požadavky.

Kožené batohy 

 

Velmi žádaná kombinace 2v1 je batoh a kabelka v jednom praktickém střihu. Trik se skrývá v popruhu kabelky, který lze pomocí zipu během okamžiku rozdělit na dva a vznikne tak batoh. Tento módní doplněk je oblíbený především u nadšených cyklistek, které chtějí mít za jízdy na kole pohodlí, ale na pracovní schůzku potřebují elegantní kabelku.

 

ČESKÝ HAJN TVOŘÍ KABELKY Z PRAVÉ KŮŽE

Máte radost, když mají výrobky českou duši? V tom případě vás potěšíme. Hajn je českou firmou, která se věnuje výrobě kabelek a kožené galanterii již po tři generace. Vyberte si vysněnou kabelku v e-shopu nebo navštivte naše kamenné prodejny.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: