Úvod /

Magazín /

KRÁSA PATINY NOŠENÉ KŮŽE /

KRÁSA PATINY NOŠENÉ KŮŽE

12.09.2018

Kabelky z pravé kůže stárnou do krásy.

Kdyby se vedla anketa o nejoblíbenější dámský doplněk, s přehledem by ji vyhrály kabelky a především pak ty z pravé kůže. Těžko existuje žena, která by doma neměla ani jedinou. To by bylo skoro proti přírodě. Nejde totiž jenom o praktickou tašku na věci, ale také o styl a osobitost, a na nich si dámy velmi zakládají.

 

NA KABELKY Z PRAVÉ KŮŽE NEDAJÍ PÁNI ANI DÁMY DOPUSTIT

Kabelky jsou zkrátka ženskou i mužskou slabostí a ty z pravé kůže navíc hrají první ligu. Přestože nepatří mezi nejlevnější, mít alespoň jednu je takovým nepsaným pravidlem. Kožené kabelky jsou přitažlivé nejenom svým vzhledem, ale mají i své výhody.

 

4 DŮVODY PROČ MUSÍTE MÍT KABELKU Z PRAVÉ KŮŽE

 

  1. Dlouhá životnost
    To je bez diskuzí důvod číslo jedna, hlavně pro manžela. Kabelky z pravé kůže vydrží mnohem déle než napodobeniny, kterých byste za tu dobu potřebovala několik. Takže vlastně šetříte. Navíc se říká, že stárnou do krásy.
  2. Příjemný materiál
    Použitá kůže je velmi příjemná na dotek a k tomu ještě krásně voní.
  3. Nadčasovost
    Kožená kabelka nikdy, ale opravdu nikdy nevyjde z módy. Výhodou je, že je skutečně univerzální, takže ji můžete nosit prakticky k čemukoliv.
  4. Široký výběr
    Už dávno nemusí být jenom v barvě klasické kůže.
    Firma Hajn nabízí mnoho barevných variací.

Chci koženou kabelku

 

KABELKY Z PRAVÉ  KŮŽE OD HAJNŮ

Nejen kabelky z pravé kůže, ale i ostatní zboží od Hajnu, jsou vyrobeny z pečlivě vybraných materiálů. Různě zpracované usně jsou společně s ruční výrobou zárukou kvality a elegance. Kůže je živým přírodním materiálem skrývajícím v sobě kouzlo jedinečnosti.

 

KABELKY Z BROUŠENÉ KŮŽE MĚNÍ VZHLED

Firma HAJN zpracovává kůži několika různými způsoby. Takže v naší nabídce můžete najít kabelky z broušené kůže, Hermes, kůže s chlupem, hladké hověziny, Kroko či vlisové, vlasové a potiskové kůže.

Máte dotazy? Neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštivte v jedné z našich kamenných prodejen.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: