Úvod /

Magazín /

DÁRKY PRO ŽENY /

DÁRKY PRO ŽENY

16.11.2016

Inspirace na dárky pro ženy nejen k Vánocům.

Chcete dárkem potěšit, ale stále hledáte to pravé? Sháníte kvalitní dárek, který vydrží a bude ještě léta dělat radost? Nic už hledat nemusíte – česká rodinná firma Hajn je známá svojí ruční výrobou kožené galanterie, která se jistě stane krásným dárkem pro každou ženu k narozeninám i k Vánocům. 

 

MÓDNÍ DÁREK DCERU POTĚŠÍ

Ať už je vaše dcera velká parádnice, která se ani ve školce neobejde bez pěkných doplňků, školačka nebo velká slečna, jistě ji dárek v podobě kabelky potěší.

Hajn myslí na všechny věkové skupiny, proto má v nabídce pestrobarevné vzory kabelek pro nejmenší i střihy pro slečny, pro které jsou ideální psaníčka, peněženky či baťůžky.

 

SHÁNÍTE DÁREK PRO MANŽELKU

Víte, kolik má mít žena kabelek? Jedna opravdu nestačí a pokud vyberete kvalitní a nadčasovou, už nemusíte váhat, jaký dárek by udělal vaší manželce radost. Můžete vybrat malé večerní psaníčkokabelku na běžné nošení do práce i sportovní střih na procházku.

 

TYP NA VÝROČí SVATBY

Pokud hledáte opravdu osobní dárek k výročí seznámení či svatby, rádi vám v našich dílnách připravíme kabelku s ražbou, díky které můžeme do kůže vyrazit například datum seznámení, iniciály nebo nějaký milý vzkaz.

Koženým dárkem by se mělo oslavit 3. „kožené“ výročí svatby.

 

 

DÁREK PRO MAMINKU I BABIČKU

Kůže je příjemný materiál na pohled i na dotek a patří k nejoblíbenějším. Pořiďte jako dárek pro maminku či babičku krásnou peněženku, elegantní cestovní kabelu nebo praktickou dokladovku. Pokud hledáte dárek pro praktickou ženu, která má ráda šmrnc, jsou mezi zákaznicemi velmi oblíbené batohy. Nádherné jsou také kabelky doplněné kamenem a ladícím šperkem ruční výroby, který je vždy originální.

Každý výrobek z dílny Hajn má svůj příběh. Jedním takovým je například prvorepublikové psaníčko, které vyráběl František Hajn, zakladatel firmy, pro svoji milovanou ženu. Střih měl za první republiky velký úspěch, pak byl dlouhá léta schován v kartotéce a po mnoha letech jsme ho opět zařadili do výroby.

 

NEVÍTE, JAKÝ DÁREK VYBRAT? MÁME NÁPAD!

Pokud si nejste jisti výběrem, doporučujeme vybrat dárkový poukaz a volbu konkrétní kabelky či peněženky nechat na ženě.

 

DÁRKY Z POHODLÍ DOMOVA

Dárky pro dcery, ženy a maminky můžete snadno objednat z pohodlí domova díky e-shopu. V případě, že si chcete výrobky prohlédnout, neváhejte nás navštívit v některé z kamenných prodejen.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: