Úvod /

Magazín /

PŘÍBĚH POUZDRA NA CIGARETY /

PŘÍBĚH POUZDRA NA CIGARETY

13.03.2017

Kožené pouzdro na cigarety má svůj příběh.

Již je to téměř rok, co cigaretové krabičky „zdobí“ fotografie, které mají od kouření tabákových výrobků odradit. Obrázky to nejsou pěkné, proto se rozmohla poptávka po pěkných cigaretových pouzdrech, které by obrázky schovaly. Hajn má také ve své nabídce pouzdra na cigarety, a dokonce kožená. Ovšem jejich příběh je mnohem delší...

 

PŘÍBĚH CIGARETOVÉHO POUZDRA

Každý výrobek, který opustí dílnu Hajn, má svůj příběh. Není tomu jinak ani u cigaretového pouzdra. A právě na tento příběh vzpomíná Veronika Janoušková, vnučka zakladatele Františka Hajna.

Můj dědeček byl vášnivý kuřák. Pamatuju si ho s cigaretou pořád. Jako malá holka jsem si na cigaretu chtěla vždycky šáhnout, zajímalo mě, jestli pálí, když je uvnitř oheň. Nepálila. Všechny věci okolo dědovy slabosti mě naprosto fascinovaly. Ráda jsem se prohrabovala malou kupičkou suchého tabáku, zkoušela neobratně zapálit zapalovač a nasávala jsem vůni ještě nezapálených cigaret.

 

Kožené pouzdro s krásnou patinou

Na ubalené cigarety měl děda kožené pouzdro, do kterého se tak akorát vešla krabička cigaret a zapalovač. Po mnoha letech používání bylo krásně měkké, kůže lesklá a vyhlazená s charakteristickou patinou. Pamatuju si, jak jsem i z něho cítila vůni tabáku. A dědy.

Na osvědčené věci se nezapomíná

Dnes přichází kožená pouzdra na cigarety zase do módy. Zejména kvůli obrázkům na cigaretách, na které se se moc dobře nedívá. Na obalech na cigarety jsme si dali opravdu záležet a povýšili je tak trochu na umělecké dílo. Ale o to se snažíme vlastně u každého našeho výrobku. Všechna pouzdra jsou z kvalitní hovězí kůže - troufám si tvrdit, že vám vydrží deset let určitě. Máme je ve všech barevných provedeních - to aby vám vždy ladila s vaší kabelkou a peněženkou nebo pánskou etují

Možná už je o nás trochu známo, že se svoje výrobky snažíme dělat prakticky. Snažili jsme se o to i u těchto obalů na cigarety - vyrobili jsme je v různých velikostech - tedy na různé krabičky od cigaret. A samozřejmě se vám do obalu na cigarety vejde i zapalovač. Ať máte vše na jednom místě!

 

POUZDRO NA CIGARETOVOU KRABIČKU JAKO DÁREK

Pouzdra na cigaretovou krabičku jsou krásný, praktický a elegantní dárek. Přijďte si vybrat to svoje, budeme se na vás těšit - v královéhradeckém Auparku, v Pardubicích v Machoňově pasáži nebo přímo v prodejně v Borohrádku!

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: