Úvod /

Magazín /

OBAL NA CIGARETY /

OBAL NA CIGARETY

23.03.2017

Pouzdro na cigaretovou ktrabiku je mistrovské dílo.

Ať už se bez cigarety neobejdete, nebo patříte mezi sváteční kuřáky, připravil pro vás Hajn elegantní kožený doplněk v podobě obalu na cigaretovou krabičku. Pokud si potrpíte na krásu kůže, pěkný vzhled a kvalitní věci, neměl by vám tento doplněk chybět. 

 

PRAKTICKÝ I KRÁSNÝ OBAL NA CIGARETY

Proměňte ponurou krabičku cigaret ve stylový doplněk! V současnosti musí varovné texty a obrázky nemocí a dalších následků z kouření zahrnovat až 65 % povrchu obalu cigaret. V takovém to rozsahu se s nimi setkáváme již od září 2016. Od té doby stoupá poptávka po obalech, které by varovné a děsivé obrázky zakryly.

Výběr obalů na cigarety je široký. Můžete vybírat z papírových, plastových či kovových materiálů. Pokud si ale potrpíte na kvalitu a styl, bude pro vás jasnou volbou kůže, která je krásná, nadčasová a ze všech materiálů nejpříjemnější na dotek. Právě takové obaly vznikají v Borohrádku v kožešnické dílně Hajn.

 

PROČ MÍT OBAL NA CIGARETY Z HAJNU

  • Pečlivě zpracovaná italská hovězí useň
  • Dokonalé ruční zpracování
  • Cigaretové pouzdro pro dámy i pány
  • Pro různé velikosti krabiček
  • Vydrží mnoho let a získá používáním krásnou patinu
  • Místo pro krabičku cigaret i zapalovač

 

HISTORIE KRABIČEK NA CIGARETY

Krabičky na cigarety nejsou žádnou novinkou. Tabatěrky a různá cigaretová pouzdra mají daleko delší historii. V podstatě od dob, kdy se začal rostliny šňupat a kouřit, zvyšovala se i potřeba, kde tabák uchovávat - vznikaly tak různé nádoby na jeho uskladnění. Přesné období lze jen těžko určit, musíme se spokojit s informací, že kouření rostlin znali lidé již několik tisíc let před Kristem.

V Čechách jsou první dochované informace o tabáku spojené s érou Rudolfa II. V 19. století nastala vlna doutníčků a prvních cigaret, se kterými jsou spojena pouzdra a obaly v obdobném stylu jako je známe dnes.

Ani v Hajnu cigaretová pouzdra nevyrábíme jen tak. I u nás mají svůj příběh – podívejte se.

 

CIGARETY S ELEGANCÍ

O tom, že kouření škodí zdraví, víme všichni a nejsme tu od toho, abychom o této oblasti poučovali. Pro někoho je cigareta sváteční chvilkou oddychu, jiný bez krabičky cigaret nevyjde z domu. Ať je to jakkoliv, krásný kožený obal dodá eleganci každé cigaretové krabičce a navíc se stane pěkným a praktickým doplňkem každého kuřáka.

Obaly na cigarety najdete ve všech kamenných prodejnách. Pro objednávku na dálku nás neváhejte kontaktovat.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: