Úvod /

Magazín /

MODRÉ KABELKY /

MODRÉ KABELKY

24.10.2019

Modrá kožená kabelka  - klasika, která nenudí.

Modrá je dobrá, to je stará známá pravda. A co se týče módních doplňků, jako jsou například kabelky, můžeme to stoprocentně potvrdit. Omrkněte naši novou modrou koženou kabelku v několika variantách.

 

VYMĚŇTE ČERNOU ZA MODROU 

Každá žena s námi jistě bude souhlasit, že kabelek není nikdy dost. Na různé příležitosti potřebujeme různé kabelky, a to v různých velikostech i barvách. Protože jedna barva nám ke sladění různých outfitů prostě nestačí. Jasně, černá se hodí téměř ke všemu, ale to je už tak trochu nuda. Vsaďte na další univerzální kousek, kterým je právě modrá kožená kabelka.

 

MODRÁ KOŽENÁ KABELKA SE HODÍ KE VŠEMU

Ačkoliv vám to možná nepřijde, tak elegantní modrá kožená kabelka je neskutečně univerzální, ale přitom dostatečně zajímavá. Hodí se prakticky ke všemu a téměř ke každé příležitosti, protože je máme v různých velikostech a tvarech.

 

SLAĎTE CELÝ OUTFIT

Ačkoliv bývá modrá barva častěji přisuzována blondýnkám, slušet bude i brunetkám. Modrou koženou kabelku stačí sladit s oblečením a ostatními doplňky jako je pásek nebo boty a můžete vyrazit do světa.

 

CO JSTE MOŽNÁ NETUŠILI O MODRÉ

Modrá je barvou klidu, souladu a harmonie. Je oblíbená těmi, kdo jsou citliví, oddaní, romantičtí a spíše introvertní. Tato barva symbolizuje něhu, důvěru a věrnost. Je oblíbená mezi lidmi, kteří mají rádi klid a naopak nesnáší změny.

Chci modrou kabelku 

 

RUČNÍ VÝROBA OD HAJNŮ

Firma Hajn je rodinnou firmou, jejíž historie sahá až do roku 1936. Kožedělné řemeslo se tu dědí z generace a na generaci. Jedná se o ruční výrobu, kdy každý kousek prozradí, že byl dělaný s nadšením a láskou. Kožené kabelky Hajn jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů a zručně vyvedeny do nejmenších detailů.

 

CHCETE MODROU KOŽENOU KABELKU

Neváhejte nás kontaktovat nebo nás přímo navštivte v jedné z našich kamenných prodejen.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: