Úvod /

Magazín /

PÁNSKÁ TAŠKA PŘES RAMENO /

PÁNSKÁ TAŠKA PŘES RAMENO

15.03.2019

Je na čase pořídit si novou pánskou koženou tašku přes rameno.

Přichází dlouho očekávané jaro a s ním i obnova šatníku. K dokonalému outfitu patří i kvalitní a vkusné doplňky. A pánové, toto neplatí jen pro dámy. I vaše skříň si zaslouží provětrat. Proto se nebojte vpustit do něj svěží vzduch a vyměňte svou starou pánskou koženou tašku přes rameno za novou!

 

FIRMA HAJN NABÍZÍ ŠIROKOU ŠKÁLU PÁNSKÝCH TAŠEK PŘES RAMENO

Vsaďte na českou kvalitu osvědčené firmy Hajn a nesáhnete vedle. Vybrat si můžete z pestré nabídky kožených pánských tašek přes rameno různých barev i velikostí.

Záleží pouze na vás, k jakému účelu novou tašku potřebujete a jakou barvu preferujete. Firma nabízí tři základní velikosti pánských kožených kabel přes rameno:

  • malé
  • střední
  • velké (formát A4)
     

Nahlédněte do naší nabídky a vyberte si barvu a styl, který vám bude sedět! Přivítejte jaro s novou taškou od nás.

Vybrat tašku přes rameno

 

MALÁ PÁNSKÁ KOŽENÁ TAŠKA PŘES RAMENO

Jaké jsou přednosti této varianty? Malá pánská kožená taška přes rameno schová vaši peněženku, doklady i mobilní telefon. Představuje stylový doplněk, který vás vysvobodí od hledání těchto nezbytností po kapsách. Její nastavitelný posuvný řemen vám umožní její nošení takovým způsobem, jak je vám to pohodlné.

 

STŘEDNÍ PÁNSKÁ KOŽENÁ TAŠKA PŘES RAMENO

I pánská kožená taška přes rameno střední velikosti z řemeslné dílny Hajn splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Stejně jako ostatní výrobky je vyrobená z prvotřídní broušené hovězí ušně, je opatřena nastavitelným popruhem a vyniká kováním ze stříbrného niklu.

 

VELKÁ PÁNSKÁ KOŽENÁ TAŠKA PŘES RAMENO

I do práce se můžete vydat s trendy koženou taškou přes rameno. Do této kabely se vám vejdou všechny dokumenty velikosti A4 a mnoho nezbytných věcí k tomu. Jednoduše je tato taška ideální k vašemu každodennímu využití.

 

POTŘEBUJETE PÁNSKOU TAŠKU PŘES RAMENO NA CESTY

Chcete i na svých cestách vypadat stylově? U nás to není problém. Zapomeňte na neforemné cestovní tašky bez špetky elegance. S pánskou koženou taškou přes rameno od nás budete za fešáka i na vašich cestách. Schovejte svůj notebook do kožené kabely, která ho ochrání a zároveň podtrhne váš styl.

Cestovní kabely

 

PROČ SI VYBRAT U NÁS

Kombinace nejkvalitnějších materiálů, různých typů a barev, to vše najdete v nabídce české firmy Hajn. Přesvědčte se sami na našich kamenných prodejnách nebo na e-shopu. Naši profesionální pracovníci své práci rozumí a rádi vám poradí s výběrem!

Firma Hajn

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: