Úvod /

Magazín /

KABELKY SVĚTLÝCH ODSTÍNŮ /

KABELKY SVĚTLÝCH ODSTÍNŮ

20.12.2016

Bílé, šedé a smetanové kabelky z módy nevyjdou.

Pokud vám připadá hnědá či černá kabelka ponurá a smutná, hledáte nespíš kabelku ve veselejším, ale přesto v decentním a v nadčasovém provedení. V takovém případě je ideální volit bílou, béžovou či šedou barvu, kterou lze snadno kombinovat se zbývajícím outfitem.

 

NEVINNÉ BÍLÉ KABELKY

U našich zákaznic vedou bílé kabelky především v létě, kdy působí lehkým svěžím dojmem. Tuto barvu však užijete i v jiném ročním období. Bílá se velmi snadno kombinuje a hodí se ke všem barvám. Stačí bílý šátek či boty a v kombinaci s kvalitní ručně šitou kabelku jistě získáte pochvalný pohled okolí, ať  je léto nebo zima.
Bílá barva je symbolem čistoty a nevinnosti. Působí slavnostně a povzbudivě.

 

 Více naleznete v e-shopu

 

NEUTRÁLNÍ ŠEDÉ KABELKY

Možná se někomu zdá šedá kabelka nudná, jedná se však o jemnou barvu, která působí elegantně a vyrovnaně. Šedá je neutrální, proto kabelku v této barvě nebudete mít problém zkombinovat se zbytkem šatníku.  
Šedá barva představuje rovnováhu mezi černou a bílou. Bývá spojována s vyzrálostí, rozumem a přemýšlením.

 

  Více naleznete v e-shopu

 

SMETANOVÉ A BÉŽOVÉ KABELKY

Další skupinou kabelek, které lze skvěle kombinovat se zbytkem šatníku i stylu, jsou béžové a smetanové (často také označované pojmem „ nude“). Béžové a smetanové odstíny pocházejí z hnědé barvy, která je považována stabilní, vytrvalou a spolehlivou. V teplých tónech vyvolávají vytříbený vkus, luxus a klid. Kabelky v těchto barvách nechají vyniknout výraznější barvy a stanou se tak decentním doplňkem.
Béžové a smetanové tóny symbolizují spojitost mezi nebem a zemí.

 

  Více naleznete v e-shopu

 

PROČ VYBRAT KABELKU Z HAJNU

Podívejte se na dlouhou historii české firmy Hajn. Všechny kabelky jsou ručně šité a pochází z dílny v Borohrádku. Každá z kabelek má svůj příběh. Nechte se obklopit originalitou, luxusním provedením a jedinečností. Kabelky můžete pořídit na e-shopu i v kamenných prodejnách.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: