Úvod /

Magazín /

KABELKOBATOH /

KABELKOBATOH

22.07.2019

Batoh jako kabelka? Objevte jedničku mezi aktuálními módními hity!

Určitě jste i vy kolem sebe zaznamenali stoupající popularitu tzv. městských batohů. Tisíce žen si tuto novinku oblíbily natolik, že jejich kabelky odpočívají doma. Jedná se o trendy kousek, který může skvěle doplnit váš denní outfit. Odhalte i vy kouzlo tohoto doplňku a vyberte si svůj nový batoh, jenž vám bude fungovat zároveň jako kabelka.

 

STYLOVÝ BATOH, KTERÝ SE POUŽÍVÁ JAKO KABELKA

Upřednostňujete často batoh před kabelkou kvůli větší praktičnosti a pohodlnosti? Nyní batoh již není pouze záležitost sportovního nebo volnočasového stylu. Zapomeňte na neforemné batohy, které jsou určeny především na sport či turistiku. Batoh jako kabelka doplní váš elegantní styl. Je skvělým trendy doplňkem, který v sobě snoubí praktičnost batohu s ženskostí kabelky. 

Určitě i vy si zamilujete svůj nový batoh, se kterým můžete vyrazit na procházku i na společenskou událost.

 

PŘEDNOSTI MĚSTKÉHO BATOHU:

  • Máte volné ruce
  • Batoh je přívětivější k vašim zádům
  • Přehledné kapsy pro uspořádání vašich věcí
  • Doplněk vhodný pro každou příležitost
  • Některé kousky lze pomocí zipu jednoduše změnit v kabelku

Vybrat batoh

 

S BATOHEM JAKO KABELKOU DO PRÁCE NEBO NA VEČÍREK

Nebaví vás pokaždé přehazovat nezbytné věci z jedné kabelky do druhé? My ženy víme, že nezbytností, které potřebujeme nosit u sebe, není málo. Máme je rády uspořádané, abychom pokaždé věděly, do které kapsy sáhnout pro peněženku, kapesníčky či parfém. Zdržuje nás hledání vyzvánějícího telefonu nebo oblíbené rtěnky. Mezi hlavní přednosti batohu jako kabelky patří jeho všestranné využití. Jedná se o aktuální módní trend, proto se s kvalitním designovým batohem nemusíte bát vyrazit i na večírek či jinou formálnější akci. Rozhodně budete in a jako bonus vám kožený batůžek doplní mladistvý a pohodový outfit.

 

SPLŇTE SI SEN O KOŽENÉM BATOHU, SE KTERÝM SE BUDETE PYŠNIT STEJNĚ JAKO S KABELKOU

Záleží vám na kvalitních kouscích ve vašem šatníku? Výborně, vsaďte na osvědčenou českou značku, která vám poctivost zaručí. Firma Hajn nabízí spoustu nadčasových originálních doplňků, vyrobených ručně z nejkvalitnější kůže a dalších materiálů. Vybrat si můžete z různých kolekcí i velikostí. Batoh od této značky vám bude dělat radost stejně jako kabelka dlouhé roky.

Firma Hajn

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: