Úvod /

Magazín /

PÁNSKÁ ETUE /

PÁNSKÁ ETUE

03.06.2016

Pánská kožená etue je nezbytná pro všechny vaše doklady.

Mějte vždy vše potřebné u sebe a pořiďte si stylový a elegantní doplněk. Alternativou pro dámskou kabelku je pánská kožená dokladovka, do které přehledně uložíte klíče, telefon, osobní doklady, brýle, ale také pracovní záležitosti. Vše máte přehledně srovnané a kvalitně zpracovanou dokladovku si můžete vzít k obleku i na běžné pochůzky po městě. 

 

KOŽENÁ DOKLADOVKA JE PRAKTICKÝ A ELEGANTNÍ SPOLEČNÍK

 

Českou ruční výrobu specializujeme na kožené doplňky, pro které používáme již léta ověřeného dodavatele italských usní. S vlastní výrobou máme mnohaleté zkušenosti, kdy již po tři generace pokračujeme v rodinné tradici.

Než se k vám kožená dokladovka dostane, projde dlouhým procesem – od návrhu, testování, schvalování, přes první pilotní výrobu až po vytvoření kolekce, na které spolupracuje tým designérů, návrhářů, šiček a dalších zaměstnanců.

Zjistěte o výrobě více.

 

PÁNSKÁ TAŠKA NA DOKLADY

Hajn svoji výrobu zaměřuje také na pánskou koženou módu, kdy svým zákazníkům kromě pánských peněženek nabízí také oblíbené dolarovkyopaskykapsy na opasek či zmíněné pánské tašky na doklady.

Pořiďte si elegantní doplněk z pravé hovězí usně, která pochází z italských chovů a následně putuje do České republiky, kde jsou z ní navrhované a především ručně šité módní doplňky.

 Více naleznete v e-shopu

Myslíme na praktičnost, když využíváme ověřené postupy a sami modely podrobujeme testování, zda jsou kromě krásného vzhledu také praktické. Proto jsou naše výrobky Hajn pečlivě promyšlené do každého detailu, kdy zapínání zajistí celokovový zip německé výroby, pro pohodlné užívání je vyrobené poutko, pořadače na tužky a kapsy na vizitky i doklady různých velikostí.

 

PRAKTICKÝ A KRÁSNÝ DÁREK – PÁNSKÁ ETUE

Vadí vám, že vaše drahá polovička nosí vše po kapsách? Že tu a tam zapomene telefon či peněženku? Spojte příjemné s užitečným a příští narozeniny či vánoční dárky vyřešte praktickou pánskou etue, ve které bude vše potřebné pohromadě.

Máte speciální přání? Chcete na dokladovku vytvořit monogram nebo ji rovnou poslat dárkově zabalenou? Neváhejte nás kontaktovat nebo nakupte z pohodlí domova v našem e-shopu a vepište váš požadavek do zprávy v objednávce.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: