Úvod /

Magazín /

ZNAČKOVÁ KABELKA HAJN /

ZNAČKOVÁ KABELKA HAJN

29.03.2019

Přivítejte jaro s luxusní značkovou kabelkou.

Jarní období přímo vybízí k pořízení nových kousků do vašeho šatníku. Vpusťte i vy sluneční paprsky do své skříně. Známe to snad všechny. Po její revizi často získáme pocit, že prostě nemáme co nosit, protože se nám najednou vše zdá obnošené nebo nemoderní. Také jste zjistily, že nastal čas na výběr nové luxusní kabelky? Spolehněte se na zlaté české ručičky a vyberte si svůj nový kousek u nás!

 

VÝBĚR LUXUSNÍCH ZNAČKOVÝCH KABELEK OD FIRMY HAJN

Česká firma Hajn působí na trhu s koženou galanterií již pěknou řádku let a za tuto dobu si na něm zasloužila významnou pozici, které je podložena poctivou ruční prací a kvalitními materiály. Naše firmy uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Přijďte si vybrat novou luxusní značkovou kabelku do jedné z našich kamenných prodejen, kde si v příjemném prostředí můžete všechny kousky v klidu prohlédnout a vyzkoušet si, jak vám sluší. Najdete nás v Hradci Králové, Pardubicích a Borohrádku.

Dáváte přednost výběru v pohodlí domova? V tomto případě se na vás těšíme na stránkách našeho e-shopu. Naše nabídka luxusních značkových kabelek je opravdu pestrá, přesvědčte se sami!

Firma Hajn

 

LUXUSNÍ ZNAČKOVÉ KABELKY PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

S novou luxusní značkovou kabelkou od nás budete za opravdovou dámu na noblesním večírku i na cestě do práce. Záleží pouze na vašich preferencích.

Dopřejte si luxus, který si zasloužíte. Splníme všechny vaše požadavky. Podtrhněte svůj osobitý styl a vybírejte z našich kolekcí:

 

  • ART
  • LUXURY
  • ELEGANCE
  • CLASSIC
  • SPORT
  • NATURE
     

Nemůžete se rozhodnout, jakou kabelku si vybrat? Obraťte se na nás, Rádi vám s výběrem poradíme!

Vybrat novou kabelku

 

KVALITA A ORIGINALITA NA PRVNÍCH MÍSTECH

Luxusní značkovou kabelku z naší dílny vám bude každý závidět a rozhodně se s ní neztratíte v davu. Zakládáme si na kvalitě zhotovení našich výrobků a nejlepších materiálech. Všechny luxusní značkové kabelky jsou vyráběny z pravé kůže. Navíc si naše doplňky na zakázku můžete doplnit vlastními monogramy.

 

SLAĎTE SI SVOJI KABELKU S JINÝMI DOPLŇKY

Osvěžte svůj styl i o ostatní kožené doplňky, které budou lahodit nejen vašemu oku. U nás není problém sladit svou luxusní značkovou kabelku s peněženkou, pouzdrem na telefon i na doklady. Dále v naší široké nabídce najdete originální opasky i klíčenky. Neváhejte a přijďte k nám, těšíme se na vaši návštěvu!

Firma Hajn

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: