Úvod /

Magazín /

KABELKY PŘES RAMENO /

KABELKY PŘES RAMENO

10.12.2016

Kabelky crossboby musí milovat každý.

Potřebujete volné ruce, klasická kabelka přes rameno vám sklouzává, ale batoh se vám nosit nechce? V tom případě je pro vás trefou do černého kabelka crossbody. Přehodíte si ji přes hlavu a můžete vyrazit, aniž byste jí museli věnovat pozornost. Ideální je i v případě, že máte strach ze zlodějů, žádný chmaták vám ji jen tak nevytrhne.

 

KABELKA CROSSBODY - SPORTOVNÍ I ELEGANTNÍ

Tradiční česká firma Hajn samozřejmě myslí i na vás a do své nabídky zahrnula spoustu krásných kožených kabelek crossbody. Vybírat můžete z větších kabel i maličkých kabelek. Nezapomněli jsme ani na malé slečny, pro které je tento typ ideální volbou.

Kabelka crossbody je vhodná pro každého, protože firma Hajn je nabízí ve sportovním i elegantním provedení. Využijete je jak v zaměstnání, tak i na výletě. Velmi je ocení také maminky s malými dětmi, pro které jsou neskutečně praktické.

 

Více naleznete v e-shopu

 

CROSSBODY JE VHODNÁ PRO VŠECHNY PŘÍLEŽITOSTI

Velká část kabelek od Hajnu má totiž nastavitelný řemen, který vám umožní větší variabilitu. Pokud jdete třeba na večeři, kabelku si vezmete přes rameno. Chystáte se na nákupy a potřebujete volné ruce? Řemen prodloužíte, přehodíte přes hlavu a hned se vám bude nakupovat pohodlněji. Kabelku crossbody za to budete milovat.

 

KABELKA, KTERÁ DOMA ZŮSTÁVAT NEBUDE

Kabelka crossbody by neměla chybět žádné ženě. Obzvlášť pokud si vyberete některou z naší nabídky, jsme si jisti, že se stane nejenom oblíbeným módním doplňkem, ale také užitečným pomocníkem. Určitě nezůstane jenom viset na věšáku a brzy zjistíte, že bez ní už téměř nevycházíte z domu.

Kabelku si můžete koupit přes náš e-shop, nebo pokud preferujete osobní vyzkoušení, zastavte se v jedné z našich tří prodejen. Máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: