Úvod /

Magazín /

DÁRKY PRO MUŽE /

DÁRKY PRO MUŽE

01.10.2016

Typy na vánoční dárky pro přítele, tatínka nebo dědečka.

Ať už hledáte vánoční dárek nebo dárek k narozeninám pro manžela, přítele, dědu, tatínka či jakéhokoliv jiného muže ve svém okolí, v Hajnu si vždy vyberete. Ručně šitý výrobek z italské kůže je nadčasový dárek, který jistě potěší každého, kdo si potrpí na kvalitu.

 

NAROZENINOVÝ I VÁNOČNÍ DÁREK PRO MUŽE

Hajn přináší inspiraci na dárky pro muže pro každou příležitost, ať už jsou Vánoce, narozeniny nebo se slaví výročí svatby. Mimochodem - víte, že 3. výročí svatby se říká kožené a manželé by si měli vyměnit kožené dárky?
Praktickým dárkem, kterým jistě potěšíte, může být peněženka (klasická i dolarovka), praktická cestovní kabela či kabely na běžné nošení.

 

 Více v e-shopu

 

DÁREK PRO MANŽELA ČI PŘÍTELE

Pokud váš manžel či přítel má spoustu pracovních schůzek, jistě ocení elegantní ručně šitou aktovku, do které schová veškeré dokumenty. Bezpochyby potěší i spisovka (zipové desky), kterou podobně jako další výrobky, můžeme opatřit monogramem.

 

  Více v e-shopu

 

DÁREK PRO TATÍNKA

Tatínek jistě ocení tašku přes rameno, do které schová vše důležité na cestu do práce i na procházku. Pokud spíš potřebuje menší brašnu, oblíbí si dokladové etue či pouzdra na opasek, který také seženete v Hajnu. Praktická je také pánská kabela na notebook.

Je tatínek fanouškem nějakého sportovního klubu a nevíte si rady s dárkem? V tom případě bude jasnou volbou peněženka v klubových barvách.

  Více v e-shopu

 

DÁREK PRO DĚDU

Dědu pod stromečkem či k narozeninám potěší zmíněná peněženka či praktické etue. Pokud hledáte jen malou pozornost, vyberete jistě vhodnou drobnost mezi klíčenkami.

 

STÁLE SI NEVÍTE RADY?

Ryze česká firma Hajn má ve své nabídce pro pány ledvinky a dokladovky. A pokud si nejste jisti výběrem, vyřešte dárek pro muže dárkovým poukazem. Jakýkoliv náš výrobek můžeme ozdobit ražbou na míru. Každému koženému kousku věnujeme maximální péči, proto jsou veškeré výrobky dárkově zabalené v papírové krabičce.

Nenašli jste v e-shopu, co hledáte? Navštivte naše kamenné prodejny!

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: