Úvod /

Magazín /

KABELKA DO SPOLEČNOSTI /

KABELKA DO SPOLEČNOSTI

26.03.2018

Společenská kabelka je dámskou nezbytností.

Každá událost si žádá tu správnou kabelku. Ačkoliv je mnoho typů těch univerzálních, díky čemuž je můžete nosit prakticky kamkoliv, přeci jen jednu musíte mít speciální – společenskou kabelku. Žádná dáma by přece nepřenesla přes srdce přijít na ples s kabelkou, kterou nosí na nákup nebo s dětmi na hřiště.

 

DÁMSKÉ SPOLEČENSKÉ KABELKY NEMOHOU ZŮSTAT VE SKŘÍNI

Dámské společenské kabelky nepatří jenom na plesy, vynosíte je i do divadla, na svatby, párty i narozeninové oslavy. Zkrátka různé příležitosti číhají na každém rohu, takže nemusíte mít obavu, že by ta vaše zůstala ležet doma ve skříni nevyužitá a zaprášená.

Společenská kabelka je velkým tématem, kterému jsme se věnovali například i v těchto článcích:

 

MALÉ SPOLEČENSKÉ KABELKY JSOU Z PRAVÉ HOVĚZINY

Rodinná firma Hajn vám proto nabízí spoustu druhů malých společenských kabelek, ze kterých si jistě vyberete tu správnou adeptku pro vás. Všechny jsou vyrobeny z pravé kvalitní hověziny, takže vás budou zdobit mnoho let.

Vyberte si v e-shopu

SPOLEČENSKÁ KABELKA DOPLNÍ VÁŠ OUTFIT

Při výběru myslete na to, že společenská kabelka musí být tím správným doplňkem k vašemu slavnostnímu outfitu. Měla by podtrhnout celkový dojem a ladit nejen se šaty, ale i s ostatními doplňky, zejména pak s botami. Proto nabízíme malé kabelky v mnoha barvách, tvarech i designů.

 

TAKOVÁ KABELKA POVÝŠÍ I TRIČKO

A pokud vás čeká méně formální akce, budete svou společenskou kabelku milovat, protože má tu úžasnou schopnost, že i obyčejné tričko a kalhoty povýšit minimálně o třídu v


S VÝBĚREM DÁMSKÉ SPOLEČENSKÉ KABELKY VÁM POMŮŽEME

Pokud nebudete vědět, jakou dámskou společenskou kabelku si máte vybrat, tak nás samozřejmě můžete kontaktovat a my vám rádi poradíme. Osobně si je pak můžete prohlédnout v jedné z našich kamenných prodejen.

 

 

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: