Úvod /

Magazín /

KABELKY S PŘÍBĚHEM /

KABELKY S PŘÍBĚHEM

19.08.2016

Kabelky, které vás doprovází životem.

Kabelek není nikdy dost. Pro každou příležitost se hodí jiná, ale vždy by měly mít něco společného, a to kvalitu. Výrobě kvalitních kožených doplňků se naše rodina věnuje již po tři generace a za tu dobu jsme vyrobili tisíce dámských kabelek s naší značkou Hajn, které dělají radost ženám po celém světě. 

 

DÁMSKÉ KABELKY S POSLÁNÍM

Současná doba je zvláštní v tom, že mnoho lidí dá přednost kvantitě před kvalitou. Mohli byste namítnout, proč děláme kabelky kvalitní - že kdyby byly pěkné, méně kvalitní a tudíž s kratší životností, stoupla by jejich spotřeba a my jich vyrobili víc

My však kráčíme ve stopách našeho dědictví, kdy se snažíme krásné brašnářské řemeslo dělat pečlivě a s láskou. Věříme totiž, že se to promítne do každého kousku, který projde pod našima rukama. Ten pak putuje za majitelkou a tento náš „vzkaz“ ji nejen předá, ale také ji s tímto posláním provází na každém kroku.
 
 
JAK VZNIKAJÍ KABELKY HAJN
 
Děláme proto dámské kabelky Hajn, které jsou krásné na pohled, příjemné na dotek a s vnitřní přidanou hodnotou, kdy má u nás každá kabelka svůj příběh a od nás odchází jako jedinečný kousek. I když si mohou být kabelky podobné a mít totožný střih, jen těžko byste hledali dvě stejné – jedinečnost kabelce dodává jedinečná struktura usně, anebo také ručně malované grafiky v kolekci ART od Veroniky Janouškové

 Více dámských kabelek naleznete v e-shopu

A právě proto chceme, aby takový výrobek vydržel co nejdéle, byl dobře zpracovaný z kvalitní kůže a ušit z pevných stehů.

Možná že si od nás pořídíte jen jednu nebo dvě kabelky, protože vám vydrží a budou vám dělat radost mnoho let. A nás těší, že jsme mohli být u toho, když jsme vaši kabelku navrhovali, vybírali pro ni vhodnou useň, nitě a zipy, když jsme připravovali střih a jednotlivé kousky pomalu a pečlivě spojovali stehy, všívali podšívku a s ní vkládali do kabelky i naše hodnoty, kterých si ceníme již několik desetiletí.

 
 Více dámských kabelek naleznete v e-shopu
 
 
LUXUSNÍ DÁMSKÉ KABELKY
 
V naší nabídce naleznete luxusní, sváteční, sportovní i volnočasové kabelky - jednoduše kabelky pro každou příležitostnost.

 

Více dámských kabelek naleznete v e-shopu

Ručně pro vás šijeme plesová a společenská psaníčka, lovecké kabely, elegantní kabelky na schůzku, pohodlné kabelky s řemínkem tzv. na pošťáka, kabelky veselé i decentní, sváteční i na každodenní nošení.

Podívejte se na naši práci do e-shopu nebo do kamenných prodejen. Věříme, že vám kabelka od nás udělá radost.

KOMENTÁŘE

PŘIDEJTE KOMENTÁŘ

Pro možnost vložení komentáře se, prosím, přihlašte.

Uživatelské jméno:
Heslo: